Summer 2008

12e aug 2008

Jag hade ju lagt ned min blogg för ett tag sen för det va typ tråkigt och skriva.. men nu hare hänt en massa så jag kan bara inte låta bli :P Så här kommer en kort version av min sommar 2008.

Snart är sommaren slut och skolan börjar. Såå.. ? Vad har man hunnit egentligen med Summer 2008 ?
Före mesta har jag jobbat 5-skift nere på Ovako. Sen har vi varit ett litet gäng som åkt iväg och spelat Paintball och åkt GoCart fast det sistnämnda skippade jag för det är inte sådär Superskoj. Paintball var däremot roligt och ont fick man samtidigt :) Det har gått 2½ vecka och mitt blåmärke sitter kvar än. 
Sen så har jag hunnit med Leksand Sommarland och där vare lite synd att det inte fanns någon stugaledig.. så vi fick nöja oss med att bara åka dit över dagen. Självklart så tog vi en liten runda inne på Lager 157 också !

Jesper och Milly har ju fyllt år under sommaren så det har varit en massa kalas :)

I fredags, 8e i 8 2008 klockan 08:08 förlovade jag mej med Jesper :) Så vi tog oss en liten tripp till Riga (4-dagars) med kryssning och bodde på hotell därborta. På kvällen åt vi på en lite finare resturang.. precis utanför såg vi väskryckning!!! Det var riktigt obehagligt och se det.. But still the reality.

Nu jobbar jag bara till på söndag sen har jag inge mer jobb men istället så åker jag och 3 flicks till Turkland den 20e :D Det kommer bli riktigt riktigt roligt det !! 1 vecka med sol, bad och värme ! I like :P

Den 31a aug åker jag tillbaks till Sundsvall och jag längtar lite smått faktiskt ! Har ju inte varit hem på 3 månader !! Sen så ska det bli riktigt skoj och träffa alla i klassen igen.. fast 2 är ju inte längre kvar :( Men innan jag åker hem igen ska det ätas mängdvis med kräftstjärtar !!

Well, jag tror det var allt det.. :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0