ALLT det omöjliga hände idag!

Idag måste vara den mest händelserika dagen jag varit med om!

Imorse fick jag bekräftat att jag glömt mobilen min i Hofors :( Känner mej totalt handikappad men förhoppningsvis så kommer min nya telefon fram imorgon så jag behöver bara mitt SIM-kort skickat hit. FAST, mobilen var nog det mest lindriga händelsen för idag !!!

På eftermiddagen var jag på en anställningsintervju som gick väldigt bra :) Ska börja min utbildning redan imorgon! Har sökt närmare 40 jobb i sommar och idag äntligen har jag fått ett :D Jag ska jobba på posten, köra ut brev till företag osv.

Sen när jag kom hem och öppnade köksluckan så bara rann det ner vatten! CC goes chocktillstånd och fattar ingenting ! Jag kollar upp i taket och det läcker ner vatten!!! :/ Japp, då är det ett rör hos grannen ovanför som gått sönder.. Så nu har vi ett blött och fuktigt tak i köket :/

Inte nog med det ! Då ringer jag till hemförsäkringen och kikar lite hur jag ska gå tillväga.. men då är jag inte med i deras system ??!! PANIK ! VA ? Well, tänkte jag.. Jag kanske har kommit ihåg fel om vilket bolag vi hade.. Så jag ringer ett annat men nää inte hade vi de heller.. Happ, vad gör man dådå ? Jag går loggar in på internetbanken och kikar på mina betalningar.. Jodå, nog har jag betalat in till Folksam ! MEN inte enligt de ? Vad gör man ?

Jag ber på mina bara knän att allt löser sej med försäkringen.. Annars blir det inte många kronor kvar i CC plånka !

XO
CC2

Mot Hofors

Egentligen så har jag en massa annat mer viktigt och göra än och blogga. Men jag känner att jag inte orkar ^^ Idag ska vi ner till Hofors !! Ska äntligen få träffa busungnarna Anton och Milly !! Och inte nog med det så kommer Oscar på torsdag också ! Mmm, så gott det ska bli med bebislukt !!
Det var inte planerat att Jesper skulle med ner till Hofors idag så man måste ju göra iordning lite saker hemma osv. Sen så köpte han en "ny" bil igår :) Enligt mig är det den finaste hitills och jag hoppas att han inte går och byter bil på ett par år ! Men det ska göras mer fiin nere i Hofors.

Nää, kanske man ska ut med hunden nu och börja fippla?! Börjar åka neråt sen efter lunchen med svärföräldrarna !


XOXO
CC2


Tranviken med DiLeva

I söndags kom Jesper hem med DiLeva!! Så nu har vi haft honom hemma hos oss i typ 3 dagar.. Jesper är inte lika övertygad som mig att skaffa en valp.. :/ Men efter helgen ska jag ta fram mina valpögon så får vi se vad det leder till :)

Vi var ut till Tranviken idag och lekte lite med hunden.. snacka om att han blev glad när han fick bada !! :D


           


RSS 2.0