1 steg fram och 2 steg bak

Kan inte påstå att det går bra med renoveringen inte.. Funderar på om det är fukt baki väggen? Ska åka och låna en fuktmätare NU! Hoppas lite smått på att det är fukt så jag slipper göra nå mer ^^

Uppadterat
Ok, det var inge fukt i väggarna.. Så då får jag bara bita ihop och fortsätta då. Spackla --> det bubblar sej --> skära bort --> spackla --> slipa --> måla

XoXo
CC2


Duktig CC

Har nog inte varit på skolan såhär många timmar sen jag vet inte när ^^ Men nu är det dags att ta tag i allt skolarbete igen :P Gjort klart 3 ramar och ramat in 3 målningar som vi köpte från Egypten. Sjukt snyggt blev det ! Kommer upp lite bilder sen när de är uppsatta!

Well, tapetseringen igår gick ju ingen vidare.. Bubblorna som uppstod hoppades jag och Emma att de skulle försvinna, men nää, de ville inte! Så atte senare ska jag åka och köpa en specialarfärg och grundmåla hela köket innan.. Urk.

Nee, dags att kila hemåt nu och sätta upp en ny hallampa.


XOX
CC2

Dagen jag aldrig glömmer

Kollade nyss på en dokumentär om unga flickor som blir omskurna. Hade inte ens sett halva och mådde verkligen illa ! De visade bland annat 2 syskon som blev omskurna hemma på golvet.. Nää, det var riktigt äckligt !! Den hette "Dagen jag aldrig glömmer" för den som vill se.

Kommer drömma mardrömmar inatt :S


XXO
CC2

Saknar mina gosungar!

Jag vill, jag vill, jag vill ner till Hofors och leka med Anton & Milly !! Saknar de såå mycket !! Det gör ju inte saken bättre när Milly ringer till mej och säger: "Zizzi", på det absoluta sötaste viset ! Har köpt en dockvagn till henne som hon förmodligen kommer bli överlycklig över ! :) Just love them!

Nu är det inte många veckor kvar tills vi i klassen åker ner till Sthlm för att ta emot ett pris på Deisgn Open 2008 ! Grymt roligt att vi vunnit, men vad för valör vet vi ännu inte. Spännande ! Inte nog med det så har jag lyckas ordna så att det kommer ett litet team som ska styla och sminka oss :D LYX ! Man lär ju se någorlunda ut när man ska möta media ^^

Dags för lite skolarbete nu!


OX
CC2


Vad gör man inte liksom..?

Idag skulle jag måla ovanför köksluckorna inne i köket men då ser jag att jag glömt att rengöra penseln sen förra gången.. :/ Och inte orkar jag åka eller gå någonstans för en pensel !! Jag försökte allt för att slippa fixa en pensel ^^ Det gick inte så bra att måla med fingrarna heller :) Till sist fick jag offra en makeup pensel !!! :( Så nu är det målat och klart, återstår att se om bubblorna lägger sej!

Och  nu ska jag plocka ur disken, städa och sen plugga lite.


XO
CC2


Tapeter nästa ?

Idag har jag hållt på i köket, tror det börjar närma sej tapeter snart ^^ Hoppas jag iaf ! Imorgon kommer E och M över hit på fika och checkar läget i köket :P

Vill ner till Hofors en vända och hämta DiLeva fast det vore bäst om tapeterna kom upp först !

Trodde inte vi hade någon dans ikväll men jag hade fel. Så om nån minut ska jag kila ner på stan :) Jääj !


XXO
CC2


Happy Valentine's Day

Igår var det Alla Hjärtans Dag.. Vi gjorde väl inget speciellt. På kvällen gjorde vi iordning en massa god mat och bara var hemma..

Men nu ska jag ut och gå en vända och sedan hålla på med köket resten av dagen !

Xo
CC2


Fredag den 13:e

Då var det dags för en såndär läskig fredag igen ^^ Brukar inte direkt bry mej, oftast så märker man inte ens av det och kommer på det dagen efter eller något. Jag har lovat mej själv att aldrig mer kolla på skräckfilmer :P För efter varje läskig film så går jag runt hemma och inbillar mej en massa saker.. så jag tror jag mår bäst psykist om jag bara skippar de. Men ska man sätta på en idag tro ? :P Guud, vad jag kommer ångra det isf. Well återstår att se.

Imorgon är det ju Alla <3 - dag !


Dags och spackla och slipa lite i köket nu..

OxO
CC2


Ut och ta frisk luft ^^

Har inte varit utanför dörren sedan vikom hem från Hofors (sön) ! Känns helt sjukt ! Men nu snart ska jag ta en liten tur ner på stan och sedan fortsätta lite med renoverigen i köket ^^

Dags och gå ut och få i sej lite frisk luft :P

XOX
CC2

Vinterkräksjukan

I lördags hade Anton sitt barnkalas, vi åt riktigt god mat och umgicks. Han fick bland annat blå sockervadd utav mej och Jesper, han skrek så hört av glädje att jag trodde det var brandlarmet som gick!! :D Jo, men juste ja.. ligger hemma med J, båda har vinterkräksjukan.. Får inte glömma bort att det inte bara är vi två utan 6/8 som var på kalaset + en som aldrig ens var dit ! En ritkig elak bacill det där.

igår åkte jag och Jesper hem från Hofors vid 13-tiden och kom inte hem förens halv sju.. Vi stod still i en bilkö i 2timmar. Polisen, ambulansen och kriminalvården åkte förbi oss.. men när vi väl kom igång såå såg vi absolut ingenting!? Skumt!

Om jag fick välja så skulle jag viljat sjukna in idag på kvällen istället för igår ! Jag hade ju en tentaskrivning idag, som jag inte kunde gå på :(

Nää, dricka lite soppa nu kanske ?


XO

CC2


BBQ

Trodde jag skulle sova ut ordentligt idag men vaknade ovanligt tidigt och kunde inte somna om efter. :S Men snart ska vi ju iväg och grilla och leka hela dagen lång :)

Tenta på måndag.. Hoppas att man kan tillräckligt mycket :)

XOXO
CC2


Hoffe

Igår kväll efter träningen åkte jag och J ner till Hofors. Kan ju inte direkt påstå att det var planerat att åka igår.. men det gick rätt bra och köra ändå. Så nu e man nere i hålan Hofors ^^ Har till och med hunnit ta en frulle på Hanssons :P Nu tänkte jag plugga inför tentan och sen kommer väl busungarna som jag saknat !

Ikväll ska jag bara umgås och imorgon blir det utgång men innan det BBQ vid nån sjö..

Plugga on now

XOXO
CC2

Bästa filmen på länge!

Nu var det riktigt länge sen man såg en äckligt bra film ! Såg just på Changeling, helt sjukt bra var den speciellt när den är baserad på sann historia !! Rekommenderar starkt att du ska se den ! 2h 20min gick fort fort !! Hoppas att det kommer ut en ny bra film snart, det händer för sällan !

Imorgon är det skola som vanligt.. kanske dags och sova lite nu dårå..

XOXO
CC2

Emo C

Ja, som ni vet sedan tidigare så håller jag ju på å renoverar i köket.. I snitt så snittar jag mej på fingrarna var 10:e minut så nu har till och med fingerprinten på datorn slutat känna igen mitt stackars finger !! Haah..

I veckan ska jag och J åka neråt mot Hofors.
Saknar Anton och Milly ordentligt nu, gått nästan 1månad sedan sist !

OX
CC2


Renovering on

Då var renoveringen igång! Det ser inte klokt ut inne i köket just nu.. men det kommer nog bli helfint därinne sen när det är klart. :D LÄNGTAR TILLS DET BLIR KLART ! ^^

Har väl ingen tid till och göra nåt skojjigt.. har rätt mycket i skolan nu. Bland annat en tenta om typ 1 vecka :S Har inte ens börjat plugga till den :P

Men nu blir det en kopp varm choklad och sedan sova !

XO
CC2

RSS 2.0