87% Rastlös

Då har man landat i Hofors. Känner redan av rastlösheten.. :/ Ändå så har jag bakat 2 stora chokladkakor.. Och nu vettja inte vad jag ska hitta på ? Vill såå gärna kolla på Alice i Underlandet 3D, men jag verkar vara den enda som vill/kan se den.

Nää, får ta och förbereda till användartester nu.


XOX
CC2

3D utskrift

Tänkte visa lite roligheter man får vara med om när man går industridesign!
Först ritar man upp produkten i ett 3D-modellering program. Sen för man över
informationen till en friformsmaskin som sköter resten.



Här jobbar maskinen för fullt med testmodellerna!




Här är de färdiga, nästan! Iväg på ultraljudtvätten så allt stödmaterial lossnar.


Visst låter det roligt? :) Nu ska jag lacka på ett till varv sen måste jag ta och packa!
Åker neråt till Hoffe imorgon!


XOXO
CC2



Skriver ut i 3D!

Sådär ja nu håller maskinen och jobbar för fullt! Då har jag 5 testmodeller färdiga om ca 4-5h, därefter krävs lite efterarbete också! :) Först ritar man upp det man vill ha i ett program, sen för man över filen till en maskin som skriver ut det i plast!! Det blir (förhoppningsvis) perfekt och det sparar tid!

Kanske man hinner komma ner till Hofors i helgen då!? =) Göra lite användartester, äta påskmat och kanske gå på Folkan?

Well well får se vad som händer!

XOX
CC2

"Får-mycket-gjort-dag"

Det här kan bli en såndär dag då massor av små men bra saker blir gjorda! Det har börjat bra iaf, fyllt på utskriftkontot, lånat om 3 böcker, varit och träffat guldsmeden som ska ta fram en prototyp åt mej, 3D-modellerat 5 testmodeller som nu ska printas ut (om CC gjort de rätt vill säga). Medans de printas ut skall rapporten fyllas på och därefter måste jag laga mat. Efter maten måste jag köpa lite plastskedar.. IKEA? Och sen ikväll om jag har riktig tur så kan jag putsa fin testmodellerna! :)

Arbetsuppgifterna slutar inte där inte, det är bara att välja och vraka ur min fina lista!! :)


XOX
CC2

Skoljobb och jobb.

Nu har jag väl ändå segat klart? Är nu påklädd och klar för att kila iväg till skolan och jobba lite! När jag känner med färdig där så ska jag ner på stan för att träffa en guldsmed och prata om mitt projekt #3. Förhoppningsvis kan han massproducera ett smycke som jag tagit fram. Om han nu kan det så är det "bara" att starta företag, mitti allt exjobb!? :/ Jäjä, ett steg i taget ! :)

Men nu till skolan och grejja med projekt #1 :)


XOXO
CC2

Skinnjacka

Hade så tråkigt idag så jag åkte ut till Birsta och kikade runt :) Har länge kollat efter en skinnjacka men inte fått den där wow-känslan.. Hittade den här skinnjackan idag och det är precis på gränsen till wow.. Vad tycker ni? Tumme upp eller tumme ner?

Earth Hour

Vad ska man hitta på för roligt under Earth Hour tro? Har fortfarande inte kommer på ngt.. :/ Någon som har bra tips på det? :)

Men jag börjar dagen med att blanda och fylla på spolarvätska i bilen och tar en powerwalk!


XOX
CC2

Brum..

Var nära på ett riktigt fint bilköp idag men bestämde mej för ett nej till slut. Behöver ingen förns om 2 månader så jag får kika vidare om ett par veckor! :) Känner på mej att sommar 2010 kan bli riktigt bra! En superbra sommar är ju om M får jobb här uppe!! Men innan alla härligheter skall det slitas med skoljobb. :)

Sova tidigt - vakna tidigt, imorgon blir det exjobb hela dagen :)
Har man tid till och fundera ut någon rolig Påskpresent i år? Tror jag kanske kom på en rolig sak.. får testa och se om det funkar :D


XOXO
CC2

Virus

Tillbringade hela kvällen igår med att formatera om datorn och installera alla programmen på nytt. Det var min enda riktiga lediga kväll på länge :/ Men kompenserade med sovmorgon imorse! Nu har jag just ätit lunch och ska sätta igång med exjobbet! :) Skojjigt värre!

Men först ska jag ringa mamma!


XOXO
CC2


Måndag

Hemma igen från en tripp i Södertälje. Hade presentation för min Boss idag och det gick bättre än förväntat :) Han var supernöjd = CC är supernöjd! Så nu är det tänkt att jag ska ta helg och inte göra ngt med skolan! Men det finns ju absolut ingenting att göra? :/ Slutar väl med att jag läser en massa böcker om barn..

Datorn min är full i virus.. :( Måste formatera om.. drygt.


XOX
CC2

Är ute på lite äventyr.

Sitter hemma hos syster i Järna. Imorgon är det kalas, systersonen som fyller 1år! :) Blev bjuden på middag imorgon kväll, det ska bli trevlans tillsammans med nåt glas vin! Frågan är bara hur man kommer hem? Men det löser sig. På söndag bär det hemåt, får se om jag svänger in till Hofors ett par dagar eller om jag tar tåget hem på en gång?!

OM, en grej som snackades im idag  blir till verklighet så blir jag lika glad som om jag vunnit på Lotto! Japp, får se om jag kommer med några goda nyheter här framöver på bloggen? :D Jag hoppas hoppas !

Urs, så det pirrar. Tänk om?


XOX
CC2

100% exjobb

Sådär ja! Då har jag äntligen kommit igång och ligger på maxfart! Har fyllt på min "lilla" rapport och ska sammanställa en enkätundersökning där 70 stycken snälla mammor (och några pappor) deltog. Därefter ska det skrivas en funktionsanalys och kravspecifikation. :) 


XOX
CC2

Trevligt fika..

Har precis haft fika och snackar lite här hemma. Trevlans! Nu ska jag sparka igång Projekt 1 igen, delredovisning på måndag så det är lite stressigt. Plus att jag gärna vill ner till Södertälje och gå på systersonens 1års kalas! Det kommer bli en sen natt inatt!


XOX
CC2

Favoritserier

Varför är det ingen som har sagt att en massa nya avsnitt har kommit ut för? GG, 90210, Melrose mfl.. !! Jag skulle kunna va uppe hela natten bara för att de är så bra.. MEN, jag spar några till imorgon :)

Imorgon ska jag ha en liten "fikaträff", trevlans!


Nänu är det dags att sova!

XO
CC2


Here we go again..

Sådär ja, nu är batterierna omladdade. Håller på och tvättar, lagar mat och städar samtidigt. :) Ska ta och dammsuga och moppa efter maten. Den restrerande kvällen består av rapport- och presentationsjusteringar! :)

Btw, nu har jag sommarjobb firrat å. Ska bli spännande att få testa nåt nytt. :)

Nu ringer timern - maten färdig!


XOXO
CC2

Projekt 2 - done

Då var presentationen av projekt 2 avklarad! :) Har "bara" lite småjusteringar att göra. Hade velat gå ut i det fina vädret.. men är alldeles för trött. Ska ta och powernapa en liten stund tror jag så jag orkar göra nytta resten av dag! Tvätta, städa och baka vore bra om jag hann med idag.

Morgondagens arbete avgör om jag kan åka ner till systersonens födelsedag. Men förhoppningsvis så kommer jag hinna! Kanske lika bra att sätta igång med powernapen med en gång :P


XOXO
CC2

Lååång skoldag!

Äntligen hemma efter en lååång dag på skolan, 14 timmar för att vara exakt! En kopp te och läsa genom rapporten medans håret torkar efter snabbduschen, sen blir det krama kudden!


XOXO
CC2

Jordgubbar doppade i Choklad !

Klev upp 7 och satt på skolan 8. Jobbat konstant till ca 15 och nu är jag helt slut. Allra helst skulle jag vilja slå på en film och ligga i soffan. Men istället så ska jag åka och handla mat och lite annat gott. För ikväll blir det tacos och som efterrätt blir det jordgubbar doppade i chokladfondue! Jummie.

Nä, ska skynda mej på affärn så jag hinner plugga nån timme innan middagen!


XOXO
CC2

Tecken på stress..

Nu börjar alla tecken på stress sakta träda fram! Symptom 1, jag tappar snuskigt mycket hår.. Symptom 2Ringde Emma idag och jag hörde en del "nervös-panik-skratt".. NOT good :/ Har varit på skolan nu på förmiddan och grejjat på min funktionsmodell som är färdig nu. Imorgon blir det antingen en 3D-modell eller en fysisk finishmodell, det återstår att se.

Resten av denna soliga, fina dagen ska jag sitta inomhus och skriva rapport ! :) Jippie?

Men innan det ska jag ringa till mamma, som får tycka lite synd om mej :P


XOXO
CC2

Skoldag idag!

Grymt fint väder ute idag! Synd att jag blir inomhus hela dagen och fipplar med projektet på skolan.. Ska ta och fixa matlåda och lite mackor nu så får vi se när jag kommer hem. :)

Riktigt synd att jag inte kunde följa med till Gävle idag, hade viljat vara med och kikat lite när Jesper tävlade.. Men men får ta det nästa gång.


XOXO
CC2


Vad är helg för något?

Ny dag, nya uppgifter dyker upp! Tredje helgen irad som helg inte existerar.. det känns att man är lite mer trött och stressad än vanligt ;) Nästa "helg" finns inte heller på min almanacka.. :/ Men förhoppningsvis så blir det liiiite mer lugnt efter onsdag då vi har presentation. Hoppas! Direkt efter den presentationen är det bara att sätta igång med skissandet på ett annat projekt som skall delredovisas på måndagen därefter. Risken finns att jag missar systersonens 1-årsdag :( Men ska göra allt i min makt för att hinna med!!

Hjärnan min är skapligt seg nu alltså.. tror jag hoppar i säng nu och fortsätter imorgon!


XOXO
CC2

Anställningsintervju

Har varit på arbetsintervju idag på ett sommarjobb. Det verkade roligt och bra, får se vad de säger i början på nästa vecka. :)

Imorgon ska jag till skolan och göra nytta :) Tog en jobbfri dag idag och bara va! Måste passa på nu innan stormen drar igång på riktigt!

Nänu sova lite!


XOX
CC2

Digital tv

Motivationen för pluggning är inte på toppform idag. Kan det bero på att jag inte tagit helg i 2 veckor? Men jag ska plåga mej genom ett par saker till fram till kl. 17 för då ska vi hämta våran boxer till TV:n :) Jippie!


XOX
CC2


Projektplanering

Skickade iväg några enkla skisser igår på projekt #3 och fick respons på det. Så idag ska jag skissa på några fler förslag utifrån en stil. Sen så ska jag ta tag i projekt #2, lite rapportskrivning får det bli idag. Projekt #1 ska jag försöka hålla mig ifrån :) Den får jag jobba med när tvåan är färdig! Så ser min plan ut!


XOX
CC2


Biotajm!

Nu ska vi iväg på bio! Tror att den kommer vara grymt bra! Shutter Island är det vi ska på :) Jiho!

Imorgon SKA jag boka tid hos sjukgymnasten och gå och simma! Så det så!


XOX
CC2


Våren är på G!

Solen tjuvkikar fram och det är plusgradigt :D Hoppas att det håller sig såhär så all snö försvinner !! Nu ska vi ner på stan en vända och fika :)

Ikväll blir det bio OM min nacke inte blir sämre! Kanske måste ta och beställa en tid nu ändå då.. :/ Det vore ju bra om mina armar, axlar och nacke överlever till juni så jag kan ta examen!! :)

Har kanske fått mitt första designuppdrag nu :) Superglad! Efter stan blir det en massa skissning så får vi se!


XOX
CC2

Bikinijakten fortsätter...

Är inte alls ledsen nå mer. =) Har hittat den på Internet och där var den betydligt billigare :) Har lagt en beställning men fick inte betala? Så vi får se hur Bikinijakten 2010 slutar senare i veckan! Lägger upp en bild så fort jag fått hem den! :D

Nu blir det sova, imorgon blir det pluggning on! Vågar jag ta på mej ännu ett till projekt nu ?


XOX
CC2

Bikini 2010

Jakten på årets bikini startade för en vecka sedan och jag har redan hittat det jag vill ha!! Hittade den i en specialarbutik! Var och testade den idag och den är ju bara så himla äckligt fiiin!! Stod där i provhytten och tänkte: Den här SKA jag bara ha! Kikar på prislappen och det svider till lite, 600kr. Jajja, man lär ju unna sig lite ibland... Men sen ser jag ytterligare en lapp sticka fram, 600kr per del är vad det kostar. :( Då var det bara att försöka hålla tillbaka tårarna och snällt lämna tillbaka bikinin :,(

Hm, vad ska man nu göra då? Kommer aldrig hitta en sån fin på nåt annat ställe... Jag tror visst att man blir lyckligare av pengar !!! Nä, nu ska jag ta och vinna på Lotto, så jag kan springa ner på stan och köpa den finaste!!!


XOXO
CC2


Kan det bli söndag nu?

Idag har det varit riktig städardag!! Skönt när det är rent och fint hemma :) Ser fram emot morgondagen! Då ska jag ta en lite tripp ut till Birsta och leta efter lite fina kläder till resan ner till Lidköping. Ska ner och träffa min Boss :P Det ska bli så grymt roligt !! Men resan dit blir nog mindre rolig - ca 8 timmar tåg :/ Vad ska man ha på sig tro ? Det ska ju vara snyggt, skönt och proffesionellt men samtidigt inte för mycket.. :) Å jag ber till gudarna att jag inte blir tvungen att köpa ännu ett par skor till för att matcha :D Drunknar snart i skor.. Haha..

Nää, dags att öppna "EXJOBB"-mappen nu :)


XOX
CC2

Tog en ledig dag!

Unnade mej en ledig dag från Exjobbet :) Började med en fika på Hanssons med 8 flicks och 2 pojkar ! Mysigt värre. Därefter tog jag och Maja en tripp in till Gävle och kikade runt. Tycker att jag jobbat på bra under HELA helgen så det fick bli en tröja till C :P Nu har jag packat klart väskan så imorgon åker jag hem till Sundsvall igen. Handledning, projektarbete och exjobb är det enda på schemat fram till slutet av Maj! kan det bli nå bättre? =)

Hopp i säng och läsa lite nu, kvällsläsningen handlar numera om barns olika utvecklingsstadier!


XO
CC2


VABbar

Är hemma och VABbar, alltså Vård Av Barn. Fick lära mej nytt föräldraord igår :P Håller mej 10m från smittan och hoppas på att jag inte sjuknar in! :) Vid frukostbordet liknar det ankdammen lite - jag kastar iväg lite bröd och smittan äter upp :)

Idag blir det lunch på Hansson med flickorna och bäbis! Me liiiiiike. <3

Hoppas att tågen går upp till Sundsvall imorgon. Hade tänkt åka hem och hinna till handledningen på tosdag!


XOXO
CC2

RSS 2.0