Re Design by CC2 Design

Jag håller tummarna på att produkterna blir färdiga och kommer ut i butik nu i veckan!!! Så fort de första produkterna finns uti butik och jag ser att allt går som det ska så börjar äntligen "Design Part 2". Lovade mig själv att avgränsa till endast 14-15 produkter i den första omgången, dels för att ha en bättre koll och för att INTE jobba ihjäl mig! Är du som sagt nyexad.. jobba ihjäl sig kan man göra sen när man blir gammal :)

Har en del spännande grejer som väntar på att bli verkliga. På måndag skall det planeras och struktureras för att det fortsatta jobbet ska effektiviseras. Då ska jag även bestämma vilka 10 produkter som ska ut! Jag lovar att ribban höjs ytterligare!  

När jag berättar för folk att jag är nyexad industridesigner så ställer många mig frågan om det känns att jag valt rätt utbildning m.m. Hur ska man veta det egentligen?! Men jag har kommit på hur!! Om man mer än frivilligt kliver upp ur sängen innan kl. 08 varje morgon och så fort man tänker på de kommande arbetsuppgifterna under dagen och får ett leende på läpparna - ja, då vet man! Men det är minst lika viktigt att vakna och INTE tänka på jobb.. men det har jag inte lärt mig än. Det kommer :)




Re Design. Här är mina värmeljushållare av plåtspill!
Du kan själv mixa och matcha efter eget tycke! 

 


XOX
www.cc2design.se

CC2 Designar om skrot!

Eftersom vattenskärningen tagit längre tid än planerat så är inte produkterna färdiga ännu. Synd! För igår kom ett gäng tjejer från LC (Ladies circle) till Bröderna Norling i Hofors på ett kort studiebesök, för att se och höra lite kring deras verksamhet. Självklart fanns jag på plats och berättade om vårt designprojekt, där syftet är att ta vara på plåtspillet och förvandlar "skrotet" till stilrena och snygga heminredningsprodukter! Då de fysiska produkterna inte är riktigt färdiga så hade jag istället 3D modellerat ett par produkter som jag visade! :)

Bilder på 3D modellerna dyker upp i min FB grupp , min hemsida och i denna blogg.


XOX
CC2


Det kan inte alltid gå som på räls inte.

Jag hade verkligen hoppats på att produkterna skulle vara färdiga till idag men icke sa nicke :/ Imorgon kommer ju LC tjejerna och hälsar på å jag har inga fysiska produkter att visa :/ Inte OK! Det vore ett mirakel om de ringer imorgon bitti och säger att grejerna är klar.. Då kanske kanske jag kan hinna med, men tveksamt nu asså..

Får istället åstadkomma ett par 3D modeller att visa ist..


Typiskt..

XOX
CC2

Feber ingår vid snabb affär

Det känns konstigt att först jobbat intensivt i flera veckor till att "inte har något att göra". Har suttit ett antal timmar med ritningarna på produkterna och nu är allting inskickat för vattenskärningen. Så det känns skapligt tomt... Självklart finns det en massa annat som måste göras fast det är lite svårt när man saknar uppgifter till att göra arbete.. Så jag avvaktar och ser :) Lägger allt fokus på att bli frisk istället, har lyckas blivit förkyld och fick feber med på köpet :/

Nu skall portfolion översättas till engelska och affärsplanen justeras! Vilken fest :D


XOX
CC2

Äntligen helg!

Det var nog ett tag sedan jag hade en riktig helg (=utan jobb) så denna helg ska jag inte göra nåt annat än att njuta och umgås! Det börjas redan ikväll med middag, vin och lite roliga spel i Sandviken med flicksen, för att sedan dansa loss i Gävle :) Imorgon skall storpojken Anton firas med släkt och presenter i mängder! :) Söndag får blir en slapp dag med film och chips!

Har en kort lunchrast nu i 15 min till, sen jobba till kl. 14, sen är det HELG! :)


XOX
CC2


Super Friday!

90210 + Gossip Girl + frukost måste vara den bästa starten på dagen! Nu blir det jobba superintensivt med en kopp te fram till lunch, för då kommer syster och äter. Efter lunchen blir det städa fint till Antons barnkalas i helgen. Sen ikväll blir det in till Sandviken och jobba mitt första pass på puben, det kommer bli awesome! :) Ser även fram emot samtalet kring anställningen i Gävle idag, spännande!


Ånej, det snöar ute igen! :/



XOX
CC2

Love kids!

Sitter barnvakt till lunch idag sen ska jag göra mig redo för Seminarium inne i Sandviken! Syster frågade om jag kunde sitta barnvakt åt Anton medan Milly skulle på dagis som vanligt. Men när jag skulle göra välling till Anton så hör jag hur det tassar i trappen? Blev något fundersam eftersom Anton låg i soffan.. Ner kommer Milly studsande och jag frågar henne vad hon gjorde här hemma? Då säger hon: Ja, jag bor här! :D

Ibland är barn alldeles för söta! <3


XOX
CC2


RSS 2.0