Valborg

Happ, vad ska man hitta på ikväll då tro? Är hemma helt själv ju.. och som det ser ut nu blir jag det hela sommaren också! Men om jag har riktigt riktigt tur så blir Maja min granne över sommaren iaf :) Bättre kan det ju inte bli. Haha..

Börjar känna av ngt knasigt i halsen.. kan inte bli sjuk nu! Vaknde 06 imorse så börjar bli lite småtrött. Ska nog ta och runda av exjobbet med en kopp te och smörgås :)

Hoppas att alla ni andra får en trevlans valborg iaf :P


XOX
CC2


Hemhemma

Då var man hemma i Sundsvall igen då :) Skönt och komma hem! Vaknade 06:18 idag jag och kunde inte somna om.. :/ Men nu har jag ätit lunch och väntar på att konstruktören ska ringa mej så jag vet om det är möjligt att producera min produkt. På måndag måste jag börja med min slutmodell :) Nu är det bara 2 veckor kvar tills rapporten ska vara inne.. urs så roligt!

Nää, kanske jag ska ta och göra en ny "Att Göra Lista".


XOX
CC2

Sökes: Föräldrar!

Svara på 6 stycken frågor och du har chansen att vinna fina barnartiklar från Esska! Frågorna är angående barnbestick för barn mellan 1-3år.

http://spreadsheets.google.com/viewform?hl=sv&formkey=dFFhT0sxZ1VJeDBMd0d3a0FEZlFBVnc6MQ


XOXO
CC2

Lidköping

Bilen startade från Hoffe mot Lidköping igår kl.07 och var framme 5h senare. Därefter träffade jag platschefen och försäljningschefen på Esska, vi pratade å pratade å pratade. Missade fikapausen och helt plötsligt var klockan 17:30! :) Då var det bara att sätta sig i bilen och åka hemåt. Mötet gick för övrigt väldigt bra! Kommer bli spännande och se vad det kommer att leda till =)

"Långdragen stress påverkar vårt immunförsvar så att vår motståndskraft nedsätts och vi lättare drabbas av infektioner. På lång sikt kan det få mer långtgående konsekvenser för hälsan." källa:www.stressmottagningen.nu

Vaknade med halsont och förkylningssymptom :(


Men nu ska jag äta plättar till frukost och sedan bege mig ut till lite dagisar och pratas lite!


XOX
CC2


X-jobb

De flesta letar vårtecken men jag stresstecken.. Imorse kom ett nytt, näsblod!

Ska ta och sammanställa resultaten från användartesten som jag hade i helgen. Spännande och se vad det blir. :) Därefter ska jag göra lite färgförslag på besticket. Åsså måste jag slänga ihop en tårta (slog vad och förlorade) =/

Men jag ska väl börja med att göra mej klar och säga Hej på Björkhagsskolan!


XOXO
CC2
 


Snart klar

Sådär ja, nu har jag bara ett enda test kvar att göra och det blir vid middagstid! :) Imorgon ska jag sammanställa och göra en presentation för att ta med till på tisdag då jag åker ner till Lidköping och träffar platschefen och maknadsföringsansvarige. Skoj skoj!

Men nu en kort pause från exjobbet och tar en glass på Time!


XOX
CC2

Grillat är gott.

Tog pärlan och åkte nedåt idag, befinner mig i Hoffe nu. Har fått i mig en massa god grillad mat, årets första riktiga grillning... MMMM såå gott ! :) Well, har som sagt inte sovit mycket de senaste dagarna.. Hoppas på fler timmar inatt. Modellerna börjar bli färdiga så jag bör vara klar om max 2 timmar, OM jag inte med min otur orsakar något oväntat?!

Hela helgen ska jag göra användartester, de sista! Därefter blir det sammanfattning och skissa på förslag av färg och form som ska visas för företaget på tisdag. Hur kult som helst att äntligen få träffa min "Chef" :P

Ett nytt stressymptom har dykt upp! Ett jag aldrig haft tidigare faktiskt.. Jag är jätteskakis i fingrarna!! Eller nää, nu när jag tänker efter så kanske det är efter allt slipande.. ja, så kanske det är ! :)

Nää, ska ta och måla ett till varv nu och se till att göra något riktigt roligt ihelgen! :)


XOX
CC2

Sparsamt med sömn

Kan ju börja med att fylla på min oturslista! Var och köpte spckel igår för att göra min testmodell fin, plockar på mej allt jag behövde. Kommer till skolan midnatt och upptäcker att härdaren inte är med?! Jag är helt säker på att jag la upp det på bandet.. men nää inte ens på kvittot fanns den med! :/ Ärs, ingen dör av en ful testmodell, visst?

Har fått mej 9 hela timmars sömn på 2 dygn. Är väldigt konstig nog inte sådär snuskigt trött?! Men det kommer väl.. Siktar på att kunna åka ner till Hofors senast 14 idag. Får se hur det gårå.

Stoppar i mig lite frukost och beger mej till skolan. :)


XOXO
CC2

2010 = otur !

2010 måste vara mitt otursår!! Det började med att man står dumt till utanför Folkan så man får brännskador. För någon dag sedan tänkte jag pumpa däcken på cykeln så den är redo, men då är cykeln förstörd! Igår var jag överlycklig över att skedarna äntligen var på G i friformen, men så är skedbladen för tunna så jag måste göra om! Och nu ligger tallriken i friformen, j-avlar om det går snett nu ! :/

Måste ta en kort powernap så jag orkar modellera hela kvällen och gå till skolan vid midnatt och stoppa ned tallriken i ultraljudstvätten!



XOX
CC2


Piggaste C

Vaknade sju och kunde inte somna om så det var väl lite bra att gå till skolan :) Tog pärlan till skolan idag faktiskt, hade ju med mej symaskin, dator och andra smågrejer som jag annars inte kunde gå med :) 

Nu är avtalet till sommarjobbet påskrivet och klart för att skickas in! Det kommer säkert bli skojjigt att jobba på ett nytt ställe och testa lite nytt, MEN att jobba 12-timmars kommer bli tufft!

Näni nu ska jag sätta igång med 3D-modellering! :D


XOX
CC2

Det närmar sig..

Nu är det inte långt kvar tills rapporten för examensarbetet ska vara inne. Det känns pirrigt, roligt men samtidigt nervöst. Kan inte riktigt förstå hur dessa 3 år kunnat gått så himla fort? Känns som att man fick antagningsbeskedet för ett halvår sedan.. :)

Men nu ska jag ut i det fina vädret och promenera, därefter ska jag börja planera inför Hofors- och Lidköpingresan!!


XOX
CC2



Hjärnan var tidigt uppe..

Vaknade till för en timme sen och kunde inte somna om :/ Jag som hade tänkt att sova ut idag.. Men hjärnan var redo coh gick på högvarv med att visa mej en massa bilder på former och lösningar!! Jag försökte flytta över dessa till minnesmappen och sova vidare, men mappen var full. så det var bara att kliva upp och printa ner allt på papper, tror hjärnan lugnat ner sig något nu iaf. Ska ta och göra en rejäl frukost och jobba till 17, därefter tar jag helg och återgår till exjobbet imorgon morgon :)


XOX
CC2

Tittut

Nu har allt börjat klarna upp sig i exjobbet. Var inne i ett luddigt moln och visste inte riktigt hur jag skulle ta mej ur, men nu så :) Det ska bli såå himla roligt att få ställa ut sen!! Hoppas att det kommer mycket folk. Längtar!

2½h kvar på denna dag. Bäst att jag passar på och pillar lite till med arbetet ! :P


XOX
CC2

Vilken lättnad!

Det känns otroligt skönt att ha skickat in allt för att söka till mastern nu! En grej mindre att tänka på, då var det bara 511 andra saker att göra :) Och idag har jag gjort 4 saker till så då är det bara 507 kvar, det firrar jag på en månad ! Har svårt att förstå att 3 år gått så snabbt.. om 1 månad tar jag examen :P

Nää, nu är det dags att vila i soffan.



XOX
CC2

Arbetsprover

Sitter här på skolan och samlar mod till att skicka in arbetsproverna! :) Det känns konstigt pirrigt men jag vet inte varför ! :P Resten av dagen blir att ta fram testmodeller till nästa vecka och testa!

Nä, nu ska jag leta på E och skicka in det !  



XOX
CC2

Stress å åter stress

Sitter på skolan och håller på med portfolion och ansökan till masterutbildningen.. Imorgon bitti ska den lämnas in. Därefter ska jag göra lite intervjuer och tillverka testmodeller till exjobbet. :) Hoppas att allt kommer gå smidigt och bra så jag kan börja testa lite tidigare.. Känner mej nåt så otroligt stressad nu. :/ Om en månad ska exjobbet vara helt färdigt och rapporten lämnas in! :S

Bäst att fortsätta nu så man kanske kommer hem innan 21 ikväll. :P

C loves Shoes

Då är det äntligen dags att sortera undan vinterskorna och ta fram sommarskorna! Tycker det har varit mycket snacka om att jag har många par skor. Men här är sanningen: 29 par skor (efter att kastat bort en full ICA kasse) =)





Nu blir det mat och därefter ska jag samla ihop lite grejerna som ska med i ansökan till Mastern :D


XOX
CC2

Påskpyssel 2010

Lovade ju att slänga upp lite bilder på påskpysslet. Hade väldigt dåligt med tid i år, men det kändes ändå inte rätt att hitta på något roligt och annorlunda att ge bort. :) Så jag gav bort en lite påsk"blomma". Eller blomma och blomma? Jorden och "blomman" gick att äta!!!





Jorden är nämnligen oliver och vitlöksröra och "blomman" är lite gräslök! Självklart så följde det med lite tunna knapriga kex till att äta till! :)


XOX
CC2

Här är min fina B :)

Ärs, det gick inge bra och tvätta bilen i såndära "tvätta-själv-bås", bilen är fortfarande skitig. Får åka till biltvätten imorgon ist. Men jag kan väl visa min skitiga gobit ändå :P



Vad tycks?


XOX
CC2


Ansökan till Master.

Tyckte väl att det var något som saknades!! Har ju totally glömt bort att jag ska söka till Masterutbildningen!! :/ Inlämning senast den 15 april!!! Panik heter det.. Blir att sitta med det ett par dagar nu här. Och hur är det tänkt att jag ska hinna med en massa jobb i exjobbet nu då ? Hm..

Bäst att jag slänger i mej lite lunch nu och fortsätter.


XOX
CC2

Var är solen?

När ska solen titta fram riktigt ordentligt egentligen? Det regnar inte idag iaf.. ska ta och storstäda bilen så det blir skinande clean :) Får se om jag får för mej att åka till biltvätten senare idag då. Då dyker det upp ett kort ikväll på min finaste :)

Men nu ska jag börja med att skriva en "Att göra lista", känner att det börjar bli lite fullt i huvudet.


XOX
CC2

Jag är med B.... !

Är sådär jätteglad nu igen! Sist jag vad såhär glad var när jag fick ett JA till samarbetet med exjobbet. Men nu är det lite andra saker :) Jag har nämnligen blivit med bil!! Och det är ingen vilken bil som helst, utan min alldeles egna fina söta lilla!! :D Tyvärr så blir det ingen bild på den nu.. för den har blivit så skitig efter allt åkande. Men så fort jag vart och tvättat den så :D

Nu ska jag googla runt och se vad jag hittar till min baby :D


XOX
CC2


Paket till C

Jippie, äntligen så har mitt paket från H&M kommit! :) Men ska och fortsätta med städningen nu närman kommit igång, duscha och sedan ta sej en tripp till affären + hämta mina fina saker :P

Hm, nu har det börjat göra ont i såren när jag står upp.. :( Inte så roligt.. Längtar tills jag blir bra igen!


XO
CC2



Prosit!

Att fylla på vitpeppar var ingen bra idé - jag nyser ännu :/


Natti

XOX
CC2

Brännskadan C :/

Här kommer lite bilder på hur det värsta benet ser ut. Det andra har "bara lite" prickar..




Nu är det bara att hoppas att det inte blir några ärr!


XOX
CC2

Rolig utgång som slutade med akuten :/

Lyckades göra ett par styckna nervösa med "mitt" aprilskämt :) Haha, me like!

På första april var det Folkan men det var väl lite sisådär om vi skulle gå eller inte. Men framåt kvällningen så kom vi igång och gjorde oss klara för lugnt partaj :) Planen var ju att göra mina användartester dagen efter så.

Hade superroligt ända fram till 02:15.. Då var det bara att stå ute i kylan och vänta på taxi hem. Men det var väl det absoluta lindrigaste nu sådär i efterhand. Medans vi stod och väntade så råkar en kille (såklart) sparka till en marshall så en massa stearin skvätter upp på mina ben!!  AAAAJJJJ ! Efter en snabb kylning i snön och en närmare titt så har nylonstrumporna smält fast i huden :/ Akuten nästa.. 

Vill tacka ALLA som hjälpte till! För det fanns ju faktiskt folk som skrattade och sket i det totalt!?


Det är kanske lite svårt att föreställa sig hur det ser ut.. Så jag lägger upp en bild senare. Det är absolut inga snygga bejn :(


Ska byta om och träffa M en snabbis!

XOX
CC2

RSS 2.0