Streetdance


Ikväll är det dags för lite streetdance igen ^^ Tror jag ska tävla för första gången i april nångång nere i Eskilstuna ! Måste bara övertala M och vara med och tävla också :P Plus att jag måste sätta ihop några snygga 8:or ! :D

Men nu måste jag kila till nästa lektion !

XXO
CC2

I'm still alive

Nu var det ett tag sedan jag bloggade.. men jag lever ^^ Det är skapligt mycket i skolan nu så man har knappt nån tid över. Längtar tills dessa intensiva veckorna är över så det blir mer lugnt !

I helgen va vi ett gäng till Nöjeshallen och lekte lite, avslutade med 80min inne på relaxavdelningen.  Beställde tapeter i helgen, så idag ska jag iväg och hämta de och sen börjar förarbetet inför tapetseringen ^^ Ska ner till Hofors nästa helg och bland annat fira Anton som fyller år, det ska bli skoj.

Idag efter skolan var jag och J till färgaffärn och införskaffade det allra sista inför tapetseringen ! :D Nu gäller det bara få nån tid över och hålla på med köket + att Emma måste visa :P

Ikväll kanske man ska ta och sova tidigt så man slipper gå runt på skolan som en zombie!!


XO
CC2

Utomlands?

Sitter på skolan och väntar på att nästa lektion ska börja !

Jag och E har kommit fram till att vi har ca 2½ vecka eget arbete lite senare på skolan så kanske man skulle ha åkt utomlands för en billig peng? ^^ Gäller bara att hitta nåt billigt nu så åker vi !! :D Woho !

XOX
CC2


Osis.

Skulle egentligen ha kikat på tapeter och köpt nu ihelgen. Men så hade färgaffärn inte öppet idag och igår stängde de tidigt. Får bli i veckan istället. Det är så mycket som vill köpas just nu ^^ Lär planera lite och ta en saki taget :D

Har annars bara städat och städat idag. Åsså lagades det lite mat, thaigryta m ris. Jammej!

Nu blir det lite serier och sen sova. Skola imorgon ju.. :P

XO
CC2


Tentaveckan: Done

Sådär ja! Då var ännu en vecka avklarad ! Har haft 2 examinationer och en hemtenta.. tentan skickade jag in nyss, deadline imorgon ^^ Skapligt skönt och vara färdig i tid ! :) Igår kom jag hemrunt 21, imorse klev jag upp 05:45 för och fixa klar presentationen vi hade idag.. Så CC är skapligt trött må  jag säga !

MEN, ikväll blir det rätt sent för jag och J gå på bio "Benjamin Buttons otroliga liv" Börjar typ 21 och håller på i 3 timmar! Hoppas att det är snuskigt bra för att kommer jag garanterat somna.. ^^ Well well.. inte första gången det händer :P

Imorgon kanske vi ska iväg och pimpla ute på havet med E, M och lillebror.. Hoppas på bra väder bara !

Have a nice weekend!
OXO
CC2

13timmar skola

Imorse 09:00 kom hemtentan ut på nätet.. Har till på lördag morgon att bli färdig. Men hann göra hälften idag på förmiddan.. såå det var rätt duktigt ! :D Resten av dagen har jag bara hållt på med ett grupparbete som vi ska redovisa imorgon. Gjorde klar presentationen och lackat färdigt modellen idag. Imorgon blir det att kliva upp 06 och gå till skolan. Har totalt varit på skolan i 13 timmar idag, måste erkänna att jag var väldigt less framåt slutet !

Nää, nu ska jag ta en kvällsfika och sen sova!

OOX
CC2


1:a av 456 deltagare! :D


IFörrigår fick jag sådär panikt tråkigt.. Då tänkte jag: ärs jag kan väl spela nån poker på nätet inne på sängen så kanske jag blir trött och somnar efteråt ^^ Sen ploppade det upp ett fönster om nån pokerturnering.. Jah, varför inte liksom ? 456 st registrerade sej och det gick lite bättre än förväntat :P När det var 10personer kvar började det bli riktigt nervöst.. Men till slut så vann jag alltihopa ! :D JÄÄJ !! Det blev några tusen i vinst :)

Ännu en gång så fick jag det tråkigt.. Igår! Åkte iväg till affären vid åtta-tiden på kvällen och handlade saker till och baka semlor :D Så semlor blidde det ! :)

Men nu måste jag fortsätta med lite things at school !

Nyss sedda bra-a filmer: P.S I love you och Defiance ! Rekommendes strongt !

Tatt lugnt, det är halt ute!
XXO
CC2

Nice wheather


Riktigt fint fint väder ute just nu, helt vitt på backen och solen lyser som bara den. Tror inte det är så värst kallt ute heller, kanske tar mej en lite längre promme efter skolan. Har ju inga lektioner så jag kan ju gå lite när jag vill :P

Ikväll ska det planeras en massa! :) Men det är hemligt !

Men nu ska jag väl ner till verkstan och bli färdig någongång :D

OX
CC2

7e jan


Lyckades ta mej till skolan idag och gjorde pyttelite nytta.. sen så var jag och Jesper ut till Birsta och kikade runt lite och köpte lite av allt möjligt ^^ Bland annat lite material till och spänna upp målningarna vi köpte nere i Egypten ! Hoppas att det blir fint !

Sötaste Anton: - Pappa, jag saknar dej lika mycket som en mamut och en grävmaskin !
Det måste vara mycket i hans värld ? :P Soo sweet !!!

Äntligen så slipper man gå å lägga sej i stor-sängen helt ensam om nätterna och frysa omfossingarna, nu när Jesper flyttat upp hit till mej igen <3

XOX
CC2

Fullt upp


Idag har jag bestämt mej för att vara på skolan i 5-6 timmar, måste göra nån nytta nu när jag varit borta i en månad ^^. Efter det ska vi tvätta hela kvällen, har skapligt med tvätt kan jag säga ! Måste även ta och städa idag ! Det ser inte klokt ut här hemma, ligger saker överallt som måste till sin rätta plats.

Annars så händer det inte mycket idag ? Till middag blir det sweetchilimarinerad kyckling, ris och sås..

OX
CC2

från +20 till -10

Då har man varit hemma i det kalla vädret ett par dagar.. Jag fick mej en liten chock när vi klev av planet.. Brrr ! Vill utomlands så fort det går ! Nästa destination blir Kroatien tror jag !

Nyårsfirandet blev en flopp ! Bättre planering till nästa år !

Idag åkte jag och J hem till Sundsvall ^^ Grymt skönt och komma hem igen efter 1 månad på annat håll. På vägen hit upp såg vi en jättestor lysande komet som flög förbi !! Coolt !

Imorgon ska jag kila till skolan en sväng och sen göra ordning lite här hemma å. Men vad är det jag hör ? Hostade jag lite idag ? Kan väl inte bli sjuk igen ? Hoppas inte !

See ya´ll
XO
CC2

RSS 2.0