6,4kg roligheter !

Idag kom 6,4kg roligheter i ett bautastort hårt paket :) Blev som ett litet barn med noll tålamod när jag skulle öppna det !! Fast för en annan var det nog inte så mycket att hurra för.. för det var ju "bara" en massa barnprodukter, but me like ! Nu får ni inte tro att jag är med barn eller så.. utan produkterna är till mina testpersoner som är så snälla och ställer upp!

Någon fritid existerar inte förns exjobbet är färdigt. Imorgon ska jag testa på 2 nya barn, umgås med lite vänner samtidigt som jag sitter barnvakt. På kvällen blir det att sammanställa lite material som har med exjobbet att göra - såklart! Och på måndag ska jag försöka klämma in 4 barn på en dag för att hinna hem till Sundsvall igen och träffa handledare + göra en modell + göra testmodeller. Därefter ska jag ner till Hofors igen och samma sak om och om igen. Men det är turt att det är så himla skojjigt :D

Det är lördag och klockan är snart 22. Fest ikväll? Psst, nää skulle inte kunna tro det. Snarare sova och vara pigg och glad för morgondagens aktiviteter!


XOXO
CC2



Vilken är snyggast?

Nu har vi kommit en bit med projektet vi har på skolan. Vi ska i samarbete med ett svenskt företag ta fram designförslag på produkter i badrummet som ökar tryggheten. Nedan ser du fyra olika förslag på armstöd vid toaletten. Vilken av dessa skulle du helst vilja ha i ditt badrum? Du behöver bara ange: A,B,C eller D!



XOXO
CC2

110% skola

Har mest hållt på med exjobbet idag, skoj skoj :) Det dyker konstant upp nya saker - har ca 17 bollar i luften nu. Men det är turt att jag lyckades få ett sånt roligt uppdrag så det gör absolut ingenting ! Imorgon är det full rulle med ett annat projekt vi håller på med i skolan. Göra lite användartester och grejjer :P

Jag längtar till vernissagen på slutet av Maj, snacka om härlig känsla. Förhoppningsvis :D


XOXO
CC2

Har du småbarn?

Jag ska i samarbete med ett svenskt företag ta fram bestick och tallrik för barn i mitt examensarbete. Har du småbarn? Klicka på länken och svara på några enkla frågor!! Tack !


http://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dG5vcTZBT1dsdFdZWG4wQ3JQbWd2Tnc6MA

Monsterförkyld

Är fortfarande monsterförkyld. Men nu är det slut på lektioner för denna vecka så det blir en liten sovmorgon imorgon, skönt ! Men bara för att man är ledig så har jag massor av skoljobb att göra! Imorgon skall det skrivas ett avtal, därefter ska jag förbereda till alla användarstudier som förhoppningsvis görs under nästa vecka! Det kommer bli superskoj och jag ser framemot alla de söta småttingarna :)


XOX
CC2

Feber, oh no!

Vaknade imorse och kände mej konstig i huvudet.. Men förträngde det, klädde på mig och ville ut till Birsta för att handla lite roliga saker till projektet! Men så startar inte bilen idag heller :/ Måste nog göra nånting åt det.. har insett att den inte blir bra av sig sjäv - som jag hoppats på. Traskade tillbaks in och tog tempen, feber!! Ånej, inte nu! Big No No, CC har inte tid! Borde ha legat i soffan och blitt frisk men har inte kunnat låta bli att pilla med exjobbet :) Nu känner jag mej totally helt slut och ska sova!

Kanske bilen startar imorgon? Nää, skulle inte kunna tro det!


XOXO
CC2

Äntligen ett JA

Har haft så mycket att jag inte haft tid till bloggandet! Fick äntligen ett JA till samarbete med ett företag :) Detta kommer inte bli mindre än superbra! Nu ska förundersökningarna göras så väntas det mest roliga till sist :P Tanken var att åka ut till Birsta och handla saker till användartesterna men så startar inte bilen !! Hur osis har man egentligen? Får testa igen imorgon.. Är grymt ivrig att få komma iväg! :)

Jag har nog inte gjort så mycket annat än skoljobb den senaste tiden.. Har två stycken asroliga projekt nu så tiden den rullar på :D

Det tar på krafterna när man jobbar hårt om dagarna! Nu blir det en film och sen sova, alt. somna mitti :P


XOX
CC2


X-jobb

Det här med att hitta företag att samarbeta med i ett examensjobb går väldigt trögt.. :( Nu ligger jag verkligen i PANIK-zonen!!! Får jag inget klart senast på Fredag går jag över till "grodor-utan-ben-zonen", hopplös! Har just nu ingen Plan-B men en Plan-C :) Hur det nu går ihop..

Nää, ska försöka få bort de där panikslagna rådjursögonen, hjärtklappningen och skakningarna i händerna genom att koka 1L te och se på TV. En 23-åring ska inte behöva genomlida nåt sånt här redan! URSA! Håller ni inte med?


XOX
CC2

Virriga C

Det här börjar bli riktigt intressant! Har suttit vid datorn i över 1 timme och har klurat på alla rubrikerna läraren sa skulle vara med..? Men de stämde inte in hur än jag vände på allt.. Så inser jag att det är projektbeskrivningen och inte rapporten jag håller på med :D Bra gjort CC <3 Efter Paradise ska jag tvinga in lite meningar i projektbeskrivningen utan att ens ha ett projekt färdigt ! Den ni ! :D

Nä, nu börjar ju Paradise Hotel!


XOXO
CC2

RSS 2.0