Saknar J..

Igår åkte Maja hem igen.. :/ Undrar när man ska bege sig neråt till Hoffe igen då ? Känns som en evighet sedan man träffade barnen !! Börjar sakna de ordentligt nu.. Ska försöka tajma in när Oscar också är där på besök :)

Har annars mest städat och plockat här hemma idag. Blev akut trött vid 20-tiden och funderade strongt på att gå och lägga mej. Men tyckte det var lite tidigt.. Istället fastnar jag vid datorn och börjar känna mej ordentligt pigg ! :/ Inge bra alls.

Längtar såå mycket till på onsdag, då kommer äntligen Jesper hem igen !!! :) Och jag hoppas att vi hittar på något riktigt skoj i helgen !! Need på det !

Imorgon är det dags för lite skola igen ! :) Borsta tanden och sedan krama kudden.


XOXO
CC2

The ugly truth

I fredags var jag på invigningen av det nya huset ! Till en början var det lite småsegt och det hände som inte mycket.. Men efter buffén började allt skoj !! Underhållning till MAX ! :D Första gången ever som jag drack rödvin :P Och det kändes under gårdagen vill jag lova :D

CC, Maya och Emma var även ut till Birsta Köpcentrum igår och kikade runt samt blomstershoppade ;) Senare på kvällen var jag och Maja på bio - The ugly truth. Den var riktig rolig och jag har nog aldrig varit med om att ALLA verkligen asgarvar på bion ? (:

Hm, vaknade 2½ timme innan väckar klockan idag :/ Böörjar känna mej lite sömnig i ögat igen.. Kanske man ska ta och vila en stund på soffan innan skolan ?


XO
CC2

Invigning av nya designhuset !

Idag hade jag sovmorgon men det gick inte så bra när hantverkarna våningen ovanför började jobba 08! :/ Nu sitter jag på skolan med Emma och väntar på att klockan ska ticka.. Klockan 15 börjar invigningen här på skolan och det ska bli riktigt riktigt skoj ! Ska bara luncha på skolan och sen hem och göra sej fin inför kvällningen :D

Juste ja ! Får inte glömma bort bolaget ! 7688 ON !


XOXO
CC2

Gå på invigning imorgon !

Passar på att slänga ett inlägg medans den försovda Emma gör sej klar för att mötas :D

Imorgon är det invigning av det nya designhuset på skolan där vi alla designelever har våra arbetsplatser. Det ska komma ca 200 personer och håller på ända in till midnatt med bar och grejjer så det kommer bli en superduper kväll imorgon. Men vad ska man ha på sig på en invigning då ? 

Direkt när Maja slutat jobbet imorgon så tar hon den röda pärlan och åker hit upp. Jag hoppas att hon inte missar alltför mycket av det roliga :) Och jag måste börja städa lite här hemma dirr efter skolan idag + att jag kanske städar bilen lite :P

_____________________

Nu är det städat och fint här hemma ! Ska ta och laga lite middag och sedan bege mej hem till Emma för och fika.. Får se om jag får en minut över innan fikat så tar jag en snabbstädning i bilen då.

Vad ska man ha på sej imorgon då ? Need på tips !!


XOX
CC2

Hjärnan e ute på semester..

Denna vecka har jag endast en lektion ! :) Dock så har jag en uppgift som ska vara klar till imorgon men det står helt still i huvudet just nu ! Har suttit och funderat och funderat men det blir bara värre när jag försöker pressa fram någon vettig design !? Så nu ska jag göra något annat ett tag så hoppas jag att det bara dyker upp nåt sen ! :P

Efter Tunisienresan insåg jag massor med saker här hemma som man bör uppskatta mer !
För här hemma slipper man:

1. Skaka av allt sand från lakanen varje kväll
2. Segspolad toalett (Pappret försvann efter 3 spolningar)
3. Saltvatten
4. Saltig handduk
5. Vatten på flaska (Blä..)
6. Påslakan som täcke
7. Dryga försäljare som tar tag i en
8. Osaltad mat
9. Häst- och kamel bajs på vägarna
10. Vakna upp fel tid (Om man inte orkar ställa om klockan) ^^
11. Piskad av finkornig sand vid blåst (AJ!)
12. Taxichaufförer som kör tokigt för fort (På en 20-väg körde gubben 100!!)

Listan kan göras längre :D
Men det var skönt att få komma iväg lite ändå :) Nu håller jag på och planerar min nästa resa ^^ har kikat runt lite på biljetter till Hong Kong och har hittat på några billiga och bra ! Funderar strongt på att beställa när nästa löning kommer ! :) Saknar mamma och pappa ju.. <3

____________________________

Kort sammanfattning av dagen:

10h tv medans jag surfar runt på nätet 
4 koppar te 
En skoluppgift avklarad
2 timmars telefonprat
= TRÅKIG dag !!

Turt att det är skola imorgon ! :)

XO
CC2


Tunisien 09

I tisdags kom jag och Maja hem från 1-veckas semester i Djerba, Tunisien. :) Vi har haft det superduper ! :D Fick känna av "lite" värme, närmare 35grader varje dag ! :P Undrar vart vi åker nästa år då ? ^^ Jag ska ta och ladda upp lite pics på Facebook också, men måste få tillstånd av M att lägga upp vissa :D Haha..

Undrar vad jag ska hitta på nästa vecka då ? Har en enda lektion.. :/ Funderade på om man skulle ner till Hoffe.. men jag vet inte än. Vi får la se !

Nu blir det tvätt och städning, därefter lite stan och fika !


XXO
CC2

RSS 2.0