Mycket och tänka på..

Is + slask + grus = Sundsvall just nu..

Stax ska jag ner på stan och handla lite.. Efter det har jag ingenn aning ? Har ingen större lust och gå till skolan idag.. Måste städa och göra fint hemma, J kommer ju på onsdag :D Weei ! Sen är det ju bra och vila när man är sjuk :P

Det kanske är dags att börja packa till Hong Kong resan också ?! ^^ Har kommit på att det är en massa småsaker som ska med och vilka kläder och skor ska man ha med då ? Byxor: helst ett par som jag i värsta fall kan slänga och ett par som behövs sys upp (kostar en tjuga), Skor: ett par lätta och sköna att gå i ca 8-10 timmar om dagen, Jacka: tar min nyaste som ärmarna måste sys upp på.. ja,ni ser det är mycket att tänka på. Men en sak är då säker, 1-2 ombyten max ! Det skulle vara skönt om man höll sej inom kilona man får ha med så man slipper stå där vid check in disken och skämmas ! Haha..

Nää, dags att traska ute bland slasket..

Slask kan betyda flera saker:

  • Generellt namn för blöta sörjor.
  • Snöslask.
  • Nederbörd i form av snöblandat regn.
  • Smutsvatten, vilket man exempelvis har i en slaskspann.
  • Ho vid sidan om diskhon i en diskbänk.
  • En forntida centraleuropeisk region, se Schlesien.
  • Informellt uttryck för bevismaterial som inte tas upp i åtal.


XOXO
CC2


Tuff Natt..

Natten var inte smärtfri den inte ! Min plan var att vara uppe sålänge som möjligt, tills man var olidligt trött. Det blev kring 01. Låg och kollade på lite fler serier och läste en hel del men kunde hur som helst inte somna.. hela jag var jätte trött men det gick absolut inte och somna? Gick sedan upp och drack varm choklad och proppade i mej 2 alvedon. Men näää-ä det ville sej inte ! Men plötsligt hände det, ca 03:30, då slocknade CC :P Och plötsligt hände det en till sak, mobilen ringer klockan 04 !? Tack ? Sammanfattningsvis har jag totalt sovit 6 timmar inatt, just nu känner jag mej helt sjuk och groggy.

Nu ska jag bara vänta tills alvedonen verkar lite smått så ska jag till skolan och jobba i 5 timmar, sen har jag tvättid. Det ska inte alltid vara lätt inte !

Nysa: reflexmönster som innebär en snabb utblåsning av luft ur mun och näsa.

XO
CC2


Cold n´ hot

Brrr, så snuskigt kallt det är ute !! Har precis kommit hem från skolan och ätit lite. Det blev inte riktigt riktigt som jag hade tänkt mej, men rätt så nära iaf :D Jag sa ju igår att jag minst skulle vara på skolan till 20:00, fast nu blev det 17:00 istället. Men jag är rätt nöjd ändå. Jag och E fick 3 uppgifter färdiga så nu är det 5 kvar :) Förhoppningsvis blir jag färdig med alla under helgen :)

Har haft feber under dagen.. helt slut i kroppen! Blir en massa te och serier ikväll ^^

_____________

Vad kan man hitta på en fredag + feber ? Känner mej helt rastlös men helt slut samtidigt. Vill göra något men orkar ändå inte..  En normal människa brukar bli trött och somnar rätt lätt med feber, men inte CC inte.. är jättepigg i ögona!? Har kollat på hela säsong 1 av Life och är inne på den andra nu, efter det har jag en hel säsong CSI. Får väl liggsår snart efter allt serietittandet.. ? Nää, nu har jag suttit upp för länge och bloggat, dags att inta liggande fosterställning och trycka på Play..

Skicka gärna ett sms och fråga om jag lever (:

Host-host
XOXO
CC2

Omotiverade C

Ojoj, såå omotiverad jag är !! Jag gör allt utom skolarbete.. :( Men imorgon ska jag och E träffas och få lite gjort iaf ! :P

Har börjat småpacka inför Hong Kong resan ^^ Kan inte direkt påstå att det är mycket som ska med. Ska vi se här.. Pass, kinesiskt ID-kort, VISA, nessesären, 1 ombyte och...nää det är nog inge mer ! :D Hehe..

Vi ska ju ha knytkalas nästa helg, så nu ska jag göra vanliga köttbullar och lammköttbullar med mynta :D Sen var det en till sak jag skulle göra ?! Vad var det nu igen ? Ärs, måste slå en pling till A.

Om ALLA bara kunde vara glada... Då skulle väl inte krig finnas på jorden? Och inte i relationer heller va?
XO
CC2

Turt att mamma finns..


Mamma ringde idag och pratade en stund.. det är turt att iaf mamma tycker synd om mej nu när jag är hostig :) Shit, det är alltså nästa helg jag åker ner till Hofors för att sedan ta oss vidare ner till Arlanda. Kändes som jag köpte resan igår ! :P A kom på en bra bra idé, vi ska ha ett tidigt julbord nästa helg eftersom vi inte kommer fira jul i Sverige ^^ Mmm, så smaskigt det kommer bli !! Då kommer M & A upp och hälsar på så det kommer ju bli perfa !

Ikväll blir det tidigt i säng, ska hålla tummarna på att jag blir frisk fort !

2 left, how hard can it be ?
XXO
CC2

Katching - Löning

Idag är det löning :) Jäääj ! Nu har man äntligen råd med mat, som student äter man ju bröd, nudlar och dricker vatten  till !! Eller ? Ärs, klart att man har råd med riktig mat, bara man är ekonomisk av sej annars ^^

Nu blir det te och sova tiiiiidigt så jag blir frisk (friskare) inom kort-kort ! :P


Jesper och Anton sitter i vardagsrummet och kollar på den animerade filmen "The last flight before christmas" med renen Niko:

A: - Varför ska renen hoppa ner där?
J: - Så han lär sej flyga!
A: - Men är han dum eller ?

XOXO
CC2

Oh no.. not again!

I helgen var jag ner till Hofors en sväng. På fredan var vi ett gäng hemma hos M och partajade lite.. och därefter gick vi till Deppan. Första gången ever som jag varit dit och noll pers är där ?! Men tydligen var det inte så konstigt sådär helgen innan löningen.. Men vi bidrog med cirkus 10personer iaf. Senare tror jag det kom fler ! ^^

På lördagen fixade jag och J middag hemma hos A och bjöd dit L, M och D-L. Det blev en intressant blandning kan man säga; förrätt: Pekingsoppa + lite räkchips man kunde doppa i Sweet Chili Sås, huvudrätt: Kyckling, kokosmjölk och ris och till efterrätt: Kaffe m vanilj- och kanelbullar. (: Men allting blev gottigottgott och alla var nöjda :)

Det kändes lite oroväckande i halsen söndag morgon, småhostade lite och grejjer.. Så då slängde jag och J ihop lite fruktsallad, glas och film: Arn 2.

Idag åkte jag hem igen till S-vall. Fyy, vad det har blåst hela dagen idag ! Och inte är det nå bättre i halsen heller.. Jag har inte tid till och vara sjuk nu !! :( Har massor och göra på skolan innan jag åker till Hong Kong ! Nu börjar det närma sej, sakta men säkert ! Längtar ordentligt till andra sidan, så man slipper all snö och kyla ! :)

Nu blir det lite serier, te och försöka sova tidigt och hoppas på att man frisknar till inom kort !
Take care.. eat a fruit or two!
XO
CC2


Grattis CC!

Idag är det min alldeles egna namnsdag ^^ Inte bara för att man direkt firar..

Igår var vi ett gäng som festade hemma hos M och därefter gick vi på Depå. Alltså mådde CC inte speciellt bra inatt + dag ! :(

Nyss så kom vi hem till J efter middag med A + familj. Jag och J lagade förrätt, varmrätt åsså hade jag gjort bullar uppe i Sundsvall.

Bästa citatet av lilla Anton: Kom Milly så åker vi utomlands någånstans i Sverige ! :P Sooo sweet !

XoXo
CC2

Just a thursday..


Idag, äntligen så var bilderna färdiga.. Några blev helt OK iaf :P När jag ser på bilderna längtar jag så mycket efter och få dyka/snorkla igen :) Hoppas att det blir Egypten och dykcert nästa år !!

Nu är det dags och packa lite, åker ju till Hofors med M imorgon efter skolan dirr. Så imorgon får jag äntligen sniffa på lite bebislukt ! Jääj..

See U
XO
CC2


A job please..

Efter skolan idag tog jag och M bussen till Birsta för och söka lite jobb. Hon - heltid och jag - extra. Det skulle vara sjukt roligt om hon skulle få svar snart ^^ Efter sökandet gick vi och fikade på Barista.. mys som vanligt !

Vad jag längtar till på fredag ! Saknar J riktigt mycket nu asså !

XoXo
CC2


Inte bara hundar som morrar.. (:

Helt J***a otroligt ! Tror ni inte att fotona fortfarande inte är färdiga !? Tror jag snart stryper gubben där nere på stan som åter igen säger: - Men imorgon är de färdiga ! :) CC: - Grrr :()

Idag på dagen kom M to the city :P Det första vi gör är och fikar och har det lite mys med E och M.. Sen så gick vi som sagt ner på stan dådå.. Där hände väl inte så mycket där, gick in på Zara såklart !

Nu har vi just kommit hem från dansen,som var sjukt rolig !! :D Vill att hon ska hitta ett jobb så hon kan flytta hit till våren ! Det vore asnajs !

Men nu är det dags för CC och hoppa in i duschen.. Doftar inte direkt sommaräng :)

See you.
XXO
CC2

Ännu en måndag..

Hade håltimme idag på förmiddagen så då passade jag på och gå ner till stan för och hämta mina foton som jag  lämnade in på framkallning förra veckan. Men då var de inte riktigt klara sa gubben och sa att jag skulle återkomma lite senare under dagen.. Okej då, tänkte jag och gick till skolan. Det hände väl inget speciellt, lallade mest runt.. Men på eftermiddagen hade jag lektion ^^

Efter skolan gick jag hem och lagade lite mat. Det blidde Kyckling och bambuskott i kokosmjöl med ris = SuperDuperGott! :P När maten hade landat lagomt i magen gled jag ner till stan igen ihopp om att äntligen f se bilderna vi tog under vattner nere i Egypten! MEN så säger gubben att maskinen hade krånglat.. så imorgon ska jag se att de är klara!! Öhm, jag tror jag ringer innan jag går imorgon!

Imorgon kommer M hit upp och hälsar på :) Ojoj, vad vi ska hinna med mycket.. Om jag själv får bestämma ! :D

Men nu är det dags och sova lite..

XOXO
CC2

Drygt jobbig söndag !

Har varit jobbigt rastlös idag ! På dagen gick till affären och handlade lite.. Sen fick jag tråkigt och började dammtorka hela lägenheten. Sen efter maten blev det jobbigt igen.. fanns inget och göra.. Så då gick jag till affärn igen (en annan) och köpte saker till och baka bullar. Så nu sitter jag här och väntar på att de ska jäsa klart. :P

På tisdag kanske M kommer hit och hälsar på :D jäääj.. Å på fredag ska jag till Hofors och hälsa på lite igen. Saknar Min J!! Och busungarna A & M !!

Nää, nu säger vi att det har jäst klart ! :D

XXO
CC2

CC´s bored


Var till skolan tidigare och gjorde klar en uppgift.. Efter det har jag mest inte gjort nånting.. :/ Kollade på en film på kantonesiska.. man måste väl vänja sej lite nu innan man åker.. Har tappat såå mycket efter att "mapa" flyttade.

Har lagat iordning lite mat så man har i frysen när man inte orkar laga.. Maträtt nr1: Köttbullar, hemgjord mos, champinjonsås + lingonsylt. Maträtt nr 2 Viltskavgryta, hemgjord mos + lingonsylt :P Yummie!

Next: Film

OOX
CC2

Framkalla foton


Efter maten tänkte jag kila ner på stan och lämna in våran undervattenkamera från Egypten på framkallning. Jag hoppas verkligen att det blev bra och fina bilder !! :() Och hur länge sedan var det inte när man lämnade in en rulle på  framkallning då ? Öhm.. ? Ett antal år sedan !

Senare ikväll tänkte jag vara småduktig och plugga lite :P

XXO
CC2

Riga, Turkiet, Egypten och nu Hong Kong

Nu är det bestämt !!! CC lyckades klämma in ännu en utlandsresa 2008 :P I början på december åker jag, syster och barna till Hong Kong i 3 veckor :) Har längtat såå mycket och nu äntligen åker vi snart ! Shit, så roligt !! Vill att tiden ska gå fort-fort !! Det ska bli riktigt roligt och få träffa släkten som jag inte träffat på 2 år !!

Jag missar dock julen i Sverige :( Det är inte alls samma julstämning på andra sidan jorden som här hemma.. Det finns:

Inget julbord,

Ingen snö.. jo, fast den är inte kall och smälter aldrig.

Ingen julgran som barrar.

Ingen tomte.. eller jo, med ingen riktigt. Det brukar alltid springa runt en i varje köpcentrum fast han har snea ögon!!   Och det har inte den riktiga !! ^^


Men jag kommer hem lagomt till Nyår iallafall !


Who invented the airplane.. ? Ehm.. maybe.. that guy named.. ?
Whatever ! I love him anyway :P

XXO
CC2

Stockholm - Hong Kong

Sitter och kikar på flygbiljett till Hong Kong :) Det lutar sej åt att jag kommer åka ! Jag vill såå gärna åka, har ju inte varit dit på 2 år nu ! Jisses så roligt det skulle vara och åka + shoppa :D Antingen så beställer jag ikväll eller imorgon :P

I´ll let you know
XOXO
CC2


Sjuklers


Är tillbaks hemma i Sundsvall nu.. Under 5dgr har det enbart varit sjuklingar runtom mej så jag hoppas verkligen att jag inte sjuknar in !! För det orkar jag inte ! Annars så har det egentligen inte hänt något speciellt skoj ?! Jag och M skulle ha simmat.. fast det var alltid nånting som hindrade. Suttit barnvakt en hel kväll åt Anton och Milly.. + hundvakt åt DiLevapå dagen..

Idag är det farsdag.. Har inte ens ringt pappa min.. fast det gör inget. Farsdag är ett annat datum på andra sidan jorden ^^ 

Det måste hända något extremt roligt nu inom kort !!

CC2

35 mil

Åkte med det första tåget till Hofors idag. Så kom J och hämtade mej i Gävle.. Kom fram till Hofors och träffade M, vi skulle egentligen gå på HH och simma.. fast jag hade verkligen noll lust ! Så var det sagt att vi skulle äta lunch på hanssons.. men ingen av oss som  var hungrig.. så då sket sej det med. Alltså, inget simmande + inget lunchande.. Men valbo funkar alltid :P 4 timmars shopping blidde det :D Totalt har jag färdats i 35 mil.. Inte så pjonkigt :P

Men imorgon har vi bestämt att vi ska simma iaf :) På fredag ska jag nog sitta lite barnvakt åt A & M. Sen på lördag blir det utgång! Och söndag hem till Sundsvall igen !

XoX
CC2


Ä-N-T-L-I-G-E-N


Finally är 2 tentor avklarade !!! Gjorde min andra idag som tog 8½timmar.. Men nu är det över och det är bara så himla underbart !

Nu i veckan har vi typ höstlov så jag skulle kunnat åkt ner till Hofors nu idag men jag har ju dansen imorgon som jag inte vill missa.. Så jag stannar och åker på onsdag istället.. Och på onsdag ska jag och M på HH och simma lite.. Det kommer bli.. "intressant" :P

Imorgon blir det stan och köpa lite presenter, storstäda, dansa & packa.

Later blire ett Hot Bath With Bubbles a Cup of Tea..
Love you J

XOXO
CC2

Egypten | Födelsedag


Efter 1 veckas sol och semester i Egypten - Sharm el sheik så är man tillbaks i det kalla Sverige igen. Det var superskoj därborta! Vi låg och solade vid poolen och några dagar vid stranden, åkte in till Old Market och Naama Bay för lite småshopping. Vi snorklade i Röda havet och såg en massa fina söta fiskar i fina färger. Åsså tog vi en båttur och var ute på havet en heldag och snorklade på 3 olika ställen.. Riktigt mys och skoj :P Hade lite osis att revet hette "The Shark Reef", J blev nog lite småskakis där ett tag :) Men han är rätt cute :P Det var ju egentligen planerat att vi skulle ta ett internflyg till Kairo och kolla på pyramiderna.. MEN det kostade lite mycket så vi tänkte åka dit och ta dykcert nångång senare.. Annars så var det hur skojjigt som helst!!!

På L´s födelsedag så var vi på Hotellet Hyatt och åt på en Thailändsk resturang som var riktigt fin ! Under varmrätten började jag känna hur det dunkar i benet och armen.. Myggbett! Inte bara 2 eller 5styckna.. Utan 33 ! Självklart så var det inga andra som fick, men visst är det bättre att en får lida än sex ? :P

Idag fyller jag år !! :D J kom hem hit och vi firade allt igår ist. Först gick vi på bio - Bond (det var inte jag som valde) ^^ Efter det så hade vi bokat bord på en thairesturang nere i stan.. Det var helt mys och sitta där.. Fast maten var ingen direkt Wow-upplevelse. Men men.. jag fick väldans fina presenter må jag säga !! :P

Har funderat lite över om jag ska åka till Hong Kong iår.. ? Om jag hittar billiga billjetter så åker jag nog! Då blir det fjärde gången jag åker utomlands 2008 ^^ Saknar HK lite väl mycket nu.. speciellt mummy !! <3

RSS 2.0