Vill ha...

Har konstigt nog börjat dricka vatten, men inte vilket vatten som helst utan bubbelvatten med lite smak i! Hur gott som helst :)  Hur mycket vill man inte ha denna snygging då?


Fullmåne

Som många säkerligen har märkt av så har det varit ett par nätter med fullmåne.. Har ibland väldigt svårt att somna de nätterna, men nu till det största problemet! Det att jag vänt på dygnet totally! Som för nån dag sedan, hade ställt klockan på kl. 09 (somnade inte förns kl. 03), då har jag tryckt av larmet och somnat om.. till kl.14 :/ Inte bra!! Så idag ska jag lägga mig 6 timmar tidigare än igår, kl. 22, kika på lite serier och somna :) Får väl se hur det kommer att gå!

I helgen har jag fått lite jobbpass! Riktigt skoj :)

Men nu ska jag träna lite, duscha och koka lite myste!!


XOX
CC2


Först till kvarn!!



Har ett par klockor till SALU!! Perfekt att ge som julklapp! :) Samtliga klockor är helt nya och oanvända! Kan skickas enligt överenskommelse med köparen. Rabatterat pris vid köp av fler klockor! Först till kvarn gäller! Mejla vilken färg och klocka du vill köpa till [email protected].


3 stycken LED klockor med spegelglas, 190kr/st.
(Den svarta är SÅLD!)







2 stycken Item klockor, 150kr/st
(Den svarta är SÅLD!)





XOX
CC2

Har fått en massa extrajobb :P

Hela helgen kommer att bestå av plugg! Fast inte sånt plugg jag annars är van vid.. utan plugga in öppettider, priser och drinkar! Har nämnligen skaffat mig lite extraknäck nu i början av uppstarten på företaget! Ena knäcket är på Himlabadet (stort äventyrsbad) som receptionist och det andra är på en Pub inne i stan som bartender :) Inte så pjokigt det inte ^^

Lite annorlunda från det man gjort tidigare: teleförsäljare, stålindustrijobbare, postbilskörare och pappersindustrijobbare :) Det jag vill komma fram till är att det ska bli hur skoj som helst att testa på lite nytt ^^

Näpp, ikväll blir det tidig kväller så jag har ork till plugg och träning imorgon!


XOX
CC2


Vem hade rätt?

Att jag hade rätt!! Idag på eftermiddagen har jag varit och redovisat min affärsplan.. Kände mig något hängig redan innan men efteråt blev allting så hima tungt i huvudet! CC har blitt förkyld med en gnutta feber!!! Innan jag blev sängliggandes resten av dagen tod jag mig en tripp på affären och laddade upp med Alvedon och nässpray! Så nu kommer jag överleva förkylningen! Kom hem efter affären och frös som en gud så jag kröp ner under täcket och somnade efter 27sek :)

Vaknade för en stund sedan - av hunger. Ätit lite och druckit vatten i mänger så nu är det snart dags att sova
igen :P


XOX
CC2

Höstsjukan?

Ånej, är det en förkylning som kommer smygandes tro?? Hoppas att det blir antingen eller, antingen så händer inget eller så får det slå till ordentligt med feber och allt!! Förkylningar är bara roliga om det är antingen eller.. inget halvdant liksom! Det är ju bara jobbigt det!!

I helgen kanske jag åker ner till Hoffe för att passa barna.. har inte träffat de på år och dar nu!


Hoppar i säng tidigt ikväll och ser hur jag mår imorgon!


XOX
CC2

5h i baren

Ojoj, precis hemkommen från en underbart stressig men skitskoj kväll :) Rekordhäng i baren iaf !! 5 hela timmar ^^ Well, dock inte på den sidan du tänkte på nu.. utan innanför som bartender !! En kopp te och varva ner lite så blir det sängen sen!


XOX
CC2

Graffiti Nails

Väldigt dålig bild lyckades det bli.. men nu har jag lekt lite med nagellack! ^^ Testa glittrig silver under och den svarta graffitin över. Blev rätt coolt. Det är Isa Doras Graffiti nails :) Roligt värre!! Nästa gång blir det guld och vitt :)





XOX
CC2


Krokigaste träd!



Hittade ett roligt och konstigt träd när jag var ute och letade svamp :)
Han hade nog lite svårt att bestämma sig ^^


Norra Brunn

Ikväll ska jag iväg på Casino Cosmopol för att se på Norra Brunn med bl.a David Batra! Det kommer bli riktigt skojjigt tror jag :) Får se om det kanske blir lite vinprovning å? När man ändå är där menar jag ^^  Ska ta och planera morgondagens arbetsschema, fixa naglarna och välja kvällens outfit!





XOX
CC2

CC2 Design

Sådär ja! Nu är hemsidan så gott som färdig - för stunden iaf. Tänker inte lägga ner nå mer tid just nu då jag har annat att fokusera på! Såhär blev resultatet iaf, kika gärna in och lämna en eller två kommentarer i Gästboken :)



Besegrat berg

Besegrade Norra berget idag och kom ner med en påse trattkantareller! Det blev "bara" rostade mackor med trattstuvning till middag idag. Blev så trött efter skogsturen att jag inte orkade laga något mer avancerat! :)

Tidigare idag var jag ner på stan och hade ett trevligt litet samtal angående jobb. Ska dit igen på lördag och testjobba lite! Det kommer bli skitskoj tror jag :P Avslöjar arbetsplatsen lite senare när jag vet om jag får jobba vidare ^^


XOX
CC2

Trattisar, here I come!

Har lovat mig själv att springa ut i skogen och hämta hem lite trattisar. Men det har helt enkelt inte blivit av!

Dag 1: storm ute
Dag 2: Fick lust alldeles för sent, solen var på väg ner.
Dag 3: Målaren ringer precis när jag skulle byta om - blev kvar hemma!

Dag 4 är imorgon och då SKA jag ut! Helst tidigt på morgon för på eftermiddan ska jag på jobbintervju ^^ Det skulle vara urkult OM jag får jobbet :) Återstår att se då!


CC2

Underbara barn mässan





Då ska vi se! Ryggan är packad och klar, morgondagens outfit är framtagen, frukosten är ready to go och daggmaskarna har fått sin mat! :) Tror jag är redo att åka ner till Stockholmsmässan imorgon bitti!! Hoppas lite smått på att jag hinner med allt imorgon så man bara kan sussa omkring med Syster och Oscar på lördag.
Dubbelchecka en sista gång att jag får med mej allt, sen blir det hopp i säng! Längtar till imorgon!!


XOX
CC2



Löpband MF100 Skip Sport

Träningsdags på hög nivå! Nu äntligen har jag åkt iväg och köpt mitt löpband som jag tjatat på i år och dar!! Nu är det bara att sätta upp ett träningsschema och köra igång! Såhär ser den ut:



PS. Det går att plugga in musik direkt i apparaten, najsigt värre! Plus att den har 1½ hästkrafter ;D

Shopaholic


Men Milda Matilda vad texten blev liten på bilden! :/ Turt att jag klipper in den här också då!

De senaste köpen

 Snyggt på kontoret
Lite arbetskläder från H&M, skönt och bekvämt men ändå snyggt. Funkar även utmärkt på affärsmöten m.m. Det saknas bara ett par 5 cm klackisar till :) 

Jag tänker vägra frysa i vinter!
En mössa från Rut m.fl som skyddar mina öron små. Garanterad varm om huvudet med den! Sist men inte minst en mysig halsduk från Gina Tricot som värmer fint runt halsen och passar till många olika sorters jackor!



Nu när MP var upp hit och hälsade på så blidde det lite shopping uti Birsta!

Klackisar

Sitter och funderar på vad jag ska ha på mig i helgen då jag besöker mässan nere i Sthlm. Man vill ju vara snyggt klädd men ändå bekvämt liksom. Tror jag vet kläderna men som vanligt har jag skoproblem - har skor med antingen noll klack eller så 13cm!! :/ Tror jag behöver ngt runt 5cm :) Visst är det OK att dra av det på företaget sen som arbetskläder? ^^ Ett par sköna, halvhöga klackar NEXT!

Fortfarande lika kär i mina 13cm-are i det förra inlägget! :P Men tyvärr så är det endast 3 timmars "gåtid" på de :D Hahaa..


XOX
CC2

I love shoes <3

Är det möjligt att inte bli kär i denna underbara sko?



RSS 2.0