Nintendo 8 bit

Tog hem mitt gamla Nintendo 8 bit för att se om det skulle fungera igen efter att vilat mer än 10 år.. det slutade nämnligen fungera. Googlade lite och Youtubade och hittade info om att man skulle göra rent även i grejjen inuti så Nintendot plockades isär och gjordes rent med MR. Muscle :) + att alla spelen gjordes rent. Satte ihop allt igen och stoppa i ett spel - DET FUNKAR !!! :D Helt otroligt ! Nu behöver man inte få tråkigt på länge!!








Bilbingo del 2

Lovade igår att berätta om de blåsta tjejerna som satt i bilen snett bakom om.. I pausen flyttade de bilen framåt eftersom den spy-tanten åkte hem. :) Efter pausen kommer 2 av tjejerna tillbaks och är lite fundersam över bilens placering. Så säger hon till sig själv: " Är det vi som flyttat fram eller de andra bak? Äh, det är säkert de som flyttat bak!?" Jag trodde med säkerhet att jag skulle avlida av allt skratt. 

Nu kanske ni inte förstår hur roligt det var, så därför måste ni åka på bilbingo mer ofta! Det händer konstigt roliga saker!!

Sammanfattningsvis så såg jag suddigt från andra halvlek och framåt av alla glädjetårar :D Är förvånad över att jag inte har träningsvärk efter allt skratt.. haha..


XOX
CC2

 


Bilbingo Round 2

Allt kan hända på en Bilbingo, tro mig! Igår blev det Bilbingo round 2 här uppi Sundsvall med några goa vänner. Mitti allt spelande trodde jag seriöst att jag skulle DÖ av skratt!! Haha.. I bilen bredvid oss hör vi hur tanten börjar harkla, hosta och väsnas. Vi satt där på våran filt och såg på varandra med ett frågetecken. Helt plötsligt hör vi hur hos spyr i bilen samtidigt som gubben ropar ut 83, 8:a 3:a.. Det blev alldeles för mycket för CC att fick sig ett skrattattack! Och inte blev det bättre av att kompisarna slänger ur sej dåliga kommentarer som:

"Alltså jag klarar inte av att höra nå mer, jag kommer börja spy snnart jag med!"

"Hon tyckte väl att det var så tråkigt med bilbingo att hon spyr"

Men det var tur att det var nära till pausen iaf. Då öppnar tanten dörren helt svettig och tar sig lite luft.. Ska de inte åka hemåt nu tänkte vi alla men nää.. Istället säger hon till sin väninna: Ska vi ta oss upp till fiket? HAHAHAH, jag dog ännu en gång!


En tant som spyr på bilbingon är inte allt heller.. berättar om den dumma blondinen (inte våran blondin såklart :]) som satt i bilen snett bakom imorgon!



XOX
CC2

7h Shopping

Är lite småtrött i fossingarna efter 7 timmars shopping uti Birsta :) Var ändå rätt duktig på att bara titta och inte röra ^^ Köpte mest nyttigt och inte ett enda par skor :) Tror jag struntar i att springa ikväll, bejna är för trötta.. Nu blir det mat och sedan bubbelbad + en massa läsning av engelska Cosmopolitan och Marie Claire!!

6 dagars ledighet here I come! (:


XOX
CC2

Hörde jag löning? ^^

Känner att jag inte varit så aktiv här på bloggen.. Det enda jag har tid med just nu är att jobba (3-4dagar i sträck), och under ledigheten (5-6dagar i sträck) är jag mest ute och leker. Men nu fick jag en minut över - sitter nämnligen och väntar på att alla affärer ska ta och öppna, 1h kvar. Det var ju som många av er vet löning igår :D

Lite roliga things som hänt den senaste tiden: Båda systrarna har gått och gift sig (känner absolut ingen press), har varit på "bröllop"sfest, barnkalas, hämtat hem mitt Nintendo 8bit, solat men inte badat än ^^ och idag ska jag tillbringa hela dagen uti Birsta City. :)

Nu ska jag ta och skriva en shoppinglista :)


Ha en trevlig dag i solen!!


XOX
CC2


Sveriges Mittpunkt

Igår åkte jag och Maja till Sveriges Mittpunkt!! I slutet av den oändliga backen börjar motorn koka!! :/ Men det gick bra till slut iaf. Det roliga var iaf när vi var där uppe:

Cicci: Nu är vii framme, vad roligt!
Maja: Ja!! Men om det här är Sveriges Mittpunkt, var är då Jordens mittpunkt??
Cicci: Haha, men jorden är ju rund Maja! :D

Det är svårt att inte ha roligt med människan!


Nu blir det plocka ur disk, städa, tvätta, dammsuga, moppa och kolla säkringar! Såå roligt att hålla på med när solen skiner på MAX!


XOX
CC2

RSS 2.0