PANIK!

Vaknade av att jag inte kunde röra mig, det tog helt stopp i ryggen. PANIK! När chocken släppte och jag började röra mej lite smått så knackade och small det i hela ryggen! >PANIK! Resten av dagen har jag gått runt med en låsning.. På kvällen tog jag ett kokhett bad så det släppte. Kanske jag ska gå till en sjukgymnast snart då? :)

Nu ska jag plocka fram morgondagens outfit till skolan och läsa Shopaholic :D


XO
CC2

3 rätters

Emma och Micke har just varit här på middag. Det blidde pekingsoppa till förrätt, fläskfilé med blandade grönsaker och ris till varmrätt och avslutningsvis en uppfriskande citrussorbet helt utan fett och minilite socker i! :) Hur gott som helst !

Å imorgon ska jag sova rekordlänge! :P


XOX
CC2

Snö, snö, snö don´t want more snö.. (:

Det fortsätter vräka ner snö därute ! Har precis kommit hem från en vända på stan.. det är knappt plogat någonstans så det blev ett litet motionspass samtidigt. På hemvägen var jag duktig och kom ihåg att sätta i motorvärmaren till imorgon. Det var snö ändå upp till midjan därinne vid stolpen :)




Där under nånstans döljer sej bilen ^^






Efter en lång skoldag är jag då värd en liten semla och nyköpt smaskigt te ! :P


XO
CC2


Konfidentiell information

Visst lät det oerhört viktigt + att man förtjänar sig ett till vuxenpoäng :P Har kollat genom och skrivit om 1000 gånger nu tror jag ! :) Ska vila 10min från dokumentet och sedan skicka iväg lite "konfidentiell information"! ^^ Det var dags för ett vuxenpoäng nu kände jag.. sist var när jag började dricka bubbelvatten naturell och det var ju ett tag sedan nu :)


XO
CC2

Idag är en bra dag!

Vi började en ny kurs idag. Trodde att det skulle vara mest teori men fick en glad överraskning! :) Vi ska i samarbete med ett stort företag ge förslag på förbättringar i badrummet! Det kommer bli så enormt skojjigt!!

Inte nog med det så pratade jag med ett annat företag angående examensarbetet.. Det gick rätt bra tror jag ^^ Ska skriva under ett sekretessavtal i veckan och sedan presentera min idé för de. Jag hoppas verkligen att de kommer satsa på det. Men OM det skulle vara så att det inte blir aktuellt så ser det ut att bli bestick och tallrik för barn! :P

Allt verkar lösa sig nu och det känns så grymt skönt! Det kommer att bli fyra händelserika månader ! :D

Nu har jag inte tid att blogga, måste börja med marknadsundersökningar och presentation.


XOXO
CC2


Måndag

Dagen började med att jag kom för sent till skolan, 1½ timme sent ! Men det var inte bara mitt fel. Schemat var tydligen ändrat men hade inte fått nåt mejl om det så jag hade ingen aning.. Det känns verkligen att det är måndag idag. Otroligt trött och seg. Men ska börja skriva det jag kan på projektbeskrivningen tänkte jag. För det är ju inte lite som ska vara med..

Imorgon ska jag ringa till Esska och prata lite examensjobb! Hoppas hoppas !


Nu sitter jag och väntar på att min dator ska bli hel igen.. Program och drivrutiner ska installeras om m.m. så arbetet kan börja!


XO
CC2

Oscar

Efter den goda middagen gick jag och Emma ut på Oscar :) Det är helt klart det bästa utestället här i stan! Me like :P + att det har den bästa lakritsshotsen!! Visst då Emma ? :P Efter krogen gick vi till Subway för och köpa macka. Mmm, sååå yummie!

Undrar vad jag ska hitta på idag då ? Ska ta och skriva en B-plan och C-plan ifall mina planer inte går som de ska på exjobbet.. Behövs det en D-plan tro? ^^

Men först ska jag powerwalka i skogen (:


XOXO
CC2

Tjäder

Ikväll är vi bjudna på middag hemma hos E och M :) Det bjuds på tjäder !! Har aldrig ätit det så det ska bli riktigt spännande :P


XOX
CC2


Norra berget

Är helt slut efter att bestigit Norra berget !! Snacka om att man har dålig kondis alltså.. Det skulle inte sitta helt fel nu med en powernap.. Men får absolut inte ! För imorgon blir det kliva upp tidigt och gå till skolan och snacka lite. Därefter ska vi ut på sjön med Emma och Micke, plocka upp lite fisk! :)

Har just hällt i mig en halv liter kaffe och hoppas att bli något piggare så ska jag städa lite.


XO
CC2

Exjobb hit och dit!

Har fortfarande inte ett företag att samarbeta med ! Nu är det riktigt stressigt !! :/ Idag skickade jag ytterligare 10 mejl till olika företag och frågade. Har kanske 2st som nappar lite smått men inget är klart än. Hoppas, hoppas att det blir ngt :)

Imorgon blir det resturangmys med E och M. Det ska bli skojjigt ^^


XOXO
CC2


Examensarbete

Hade introduktion i examsarbetet idag. Det kommer blir sjukt skoj, förhoppningsvis! Just nu är jag mest stressad över att hitta ett lämpligt företag att samarbeta med.. Inte det lättaste. Men idag har jag skickat iväg 10 mejl och frågat runt så jag hoppas att jag får nåt roligt svar :)

Nu ska jag slänga ihop en fläskfilégryta, och ikväll är det Paradise Hotel (:

Imorgon blir det exjobbsplanering hemma hos Bettan :P


XOX
CC2

Gratulationer från PostkodLotteriet

Höll på å trilla av stolen idag när jag kollade mejlen..

 
Grattis Cecilia!

I PostkodLotteriets senaste månadsdragning vann bland annat ditt postnummer.
Det betyder att du har vunnit 150 kr per lott! Pengarna betalas ut i mitten av nästa månad.

Satt och letade efter flera nollor, men hittade bara en enda :( Jag som trodde jag blivit rik nu när man som mest behöver det :/ Jäjä.. nästa gång kanske?


XXO
CC2


Hemtenta

Har precis kommit hem från Emma.. suttit med Bettan och E och kikat genom hemtentan.. men vet inte om vi kom fram till något vettigt? Tyckte vi mest satt med te och bulle i handen :P Nu ska jag kolla genom allt ännu en gång och sedan skicka in den!

Ikväll händer väl inget speciellt vad jag vet ? Kanske lägger in en flaska bubbel så man har ngt gott och smutta på.

Åter till hemtentan nu!


XOXO
CC2

Nytt år - ny dagbok

Var ner på stan och kikade efter en ny dagbok.. Det kanske låter lite töntigt att skriva dagbok men det är bara något jag inte kan sluta med! + att det är riktigt skönt att få ner alla tankar och funderingar så man slipper bära omkring på de :) Jag hittade en som jag blev supernöjd med iaf.. Det är en man kan sätta in valfri framsida. Så jag ska klippa ihop en massa foton på de underbart söta barnen och sätta där tänkte jag :)





Köpte även ett anteckningsblock med skitsnyggt mönster på med tillhörande pärm till det kommande examensarbetet. :)




Igår var vi på Claes Ohlson för att köpa ett specialarbatteri, så såg jag värsta "coola" radiostyrda bilen.. Så tänkte jag: Men Anton fyller ju om 2 veckor. Perfekt! Så då är det klart å. Men självklart så står det en barbiedocka med Hello Kitty kläder på bredvid och Milly älskar ju den lilla kissemissen så hon får en liten bonuspresent hon å :D
Nytt för iår, födelsedagspresent till Oscar och det hittade jag idag :) Har nog aldrig varit ute i såhär god tid, tänk om jag kunde vara likadan i skoljobb? ;D


Nää, nu blir det ett varmt bubbelbad. Imorgon ska jag sova så länge som det går och storstäda hela lägenheten!


XOX0
CC2


Första skoldagen imorgon !

Imorgon är det första skoldagen efter 5 veckors ledighet, och den börjar med en redovisning! :) Så nu ska jag försöka plocka fram lite kläder och göra ordning frukost så jag får så mycket tid som möjligt imorgon bitti! Har inte klivit upp 07 på jag vet inte hur länge och förmodligen kommer jag vara dead efteråt !! :/

Efter redovisningen (och powernap) är det bara att fortsätta med hemtentan som ska vara inne på fredag. Det är mindre än 5 månader kvar till examen.. och det känns helt sjukt! Men kul ! Sista terminen kommer gå såå fort att man bara hinner blinka tror jag! Längtar till den dagen examensjobbet är färdigt och man kan slappna av och njuta :P

Nu ska jag sluta drömma och firra fram lite kläder. Paradise Hotel börjar ju 22 :D


XOX
CC2

Träning

Sitter och försöker plugga lite i väntan på maten.. Kan inte direkt påstå att motivationen ligger på topp :/ Men EFTER maten så ska jag sätta fart och förhoppningsvis bli klar med en uppgift iaf :)

Gav gymmet ett försök idag.. men det gick inge vidare, haha!! De har ju nå öppet hus nu så det va väl ca 30 personer som trängdes och köade på maskinerna - inte så roligt. Efter 15-20min gav vi oss och tränade lite hemma ist ^^ Egentligen så vill jag dansa street/hiphop 2-3 gånger i veckan men det skulle kosta mej 2300kr. Alldeles för dyrt för en student !! :(

Jäjä, får se vad det blir ^^ Nu blir det lite mat!


XOX
CC2


New Moon

Har precis kommit hem från bion - New Moon. Jag har sett och hört av många att den skulle vara asbra men precis som med AVATAR så blir man aningen besviken. Kunde inte åtminstone hans krav på slutet vara att skaffa en knubbig törstig vampyrunge med söta huggtänder? Då hade man något att se framemot i nästa film ju ^^ Närå, men den var helt OK fast det fick gärna hända lite mer alltså..



Sen så rekommenderar jag inga att gå på bio när det är -23º ute.. Sträckan mellan bilen och bioentrén blir sååå mycket längre! Så stanna hemma, för det tänker jag göra ! :P


XOXO
CC2

RSS 2.0