Finally Over!

Den senaste veckan har varit superjobbig!!! I snitt har jag jobbat 13-16timmar per dag, non-stop för att få ihop mitt projektarbete !! Jag har vaknat på morgonen och satt mig vid datorn med en gång.. När magen börjat kurra ordnas frukost som äts framför datorn, lunch och middag vid datorn också ! Men nu är det över !! Hade redovisning idag !

Efter redovisningen var jag hem och städade lite fort, sen hade jag klipptid.. därefter skulle jag på en arbetsintervju ! Full rulla idag igen alltså.. Kom hem för någon minut sen och har bestämt mej för att det ska bli en riktig slapparkväll ikväll!! Det blir varm Lagad mat (ej mikromat), Ost och Kex + jordgubbar och lite glass !

Nu är det dator OFF


XOXO
CC2


8km powerwalk

Jag trodde inte jag skulle överleva de sista 2km! Igår innan kvällsmaten fick jag för mig att gå ut och gå. I vanliga fall brukar jag gå ett varv (4km), men så tänkte jag: Varför inte gå ett varv till så har man nästan gått en mil :) Så då gjorde jag det.. men när det var cirka 2km kvar så känner jag hur det vänstra benet inte hinner med.. Kände inte av vad det var för fel heller och fortsätter gå en stund. Ända till det låser sig ii höftkulan, AJ! Jag stannar till och böjer och grejjar, då smäller det till på plats ;P Inte så jätte skönt inte.. Men jag lyckades ta mig hem till slut! Läskigt att det knakar och smäller i alla kotor och leder redan när man är 22år!!

Idag så ska jag och Jesper ner till stan en vända och kika lite. Därefter ska vi åka ut på Alnö och picknicka i solen :)


XoX
CC2

Äntligen fredag!

Äntligen fredag! På skolan har vi haft en hel vecka med skulpturmodellering och det känns att man är helt slut i huvudet ! Och idag så fick jag bevis på det även.. höll på med modellens han och pillade och petade.. men då upptäcker jag ett fel och utbrister i skratt !! Se själv!


Ja, haha.. Ni räknade rätt ! Jag lyckades få dit 6 fingrar istället för 5 ! :D Det roliga slutade inte där heller.. Efter en 15 minuter när jag hade "rättat" till mitt misstag räknar jag fingrarna 1,2,3,4,5... 6? VA ? Inte igen? Jodå ! CC skapade sej ett till finger ! Well, vi fick oss ett gott skratt iaf ! :)

Nää, snart kommer Jens, Pastorn och Maja hit och hälsar. Jag ska väl göra mej för en fika på stan och en shoppingtur uti Birsta!

Cya

CC2

inte igår..

Nu var det ett himla bra tag sedan jag bloggade !

Har bland annat varit nere i Södertälje på praktik och håller fortfarande på med projektet. jag hoppas att det kommer gå som det ska :) Skojjigt värre ! Passade på att träffa alla flickorna som jag inte träffat på evigheter! Grymt skoj var det och få höra vad alla höll på med ! :) Firade även valborg därnere, trots att det inte riktigt blev som planerat så var det grymt roligt och mysigt !


Tänkte att jag skulle vara extra snäll idag och bjuda ut Jesper på en date. Blir nog en trip upp på norra berget. :P


XOXO
CC2

RSS 2.0