5h sömn..

Har fått i mig 5 timmar sömn iaf.. :/ Kunde inte somna förns sent i natt och imorse började de riva ur grannens golv (som bor direkt ovanför!). Jag hoppas att de tar en tidig och lång lunch så jag kan powernapa innan jobbet ! :) Händer väl inget speciellt roligt idag..? Så äckligt tomt och tråkigt hemma nu så jag hoppas på en promenad senare med E. ^^

Nu tänker jag äta lite frukost och sedan städa lite här hemma..


____________________

Det blev ingen promenad med E.. :/ Vi gjorde annat skoj ! Vi var ner till stan och tog oss en liten fika och sllmänt snackade skit ända tills vi kom på en grymt bra idé :P Mer om den vid ett senare tillfälle !! Men är sjukt taggad och tror det kan funka ! :D

Nu blire nån bra film och sova lite.. ^^


XXO
CC2



[Ajj, i hjärtat mitt]

6 pass kvar !

Sista arbetsveckan, 6 pass kvar sen blir jag äntligen ledig i lite drygt en vecka innan skolan startar igen ! Satt ju barnvakt i helgen åt Anton & Milly, och det gick väl bara bra ^^ Innan jag åkte hem åkte jag uti skogen och plockade lite kantareller, hittade kanske 2kg på mindre än 2 timmar. Mumsfillibabba!!

Längtar till helgen som kommer !! Då ska fina söta Oscar ha sin namnfest (ist för dop) och självklart ska jag vara med! Och inte nog med det.. Nästa vecka är det dags för en resa.. Antingen en Roadtrip till Tylösand eller om vi hittar på ngt billigt och bra till utlandet ! ^^

Frulle och fixa lite hemma, sen iväg till jobbet !


XO
CC2


Snällaste CC

Ahapp, då sitter man i hofors och är barnvakt åt två busar som precis fått sitt lördagsgodis framför tv:n! :) Jag måste vara världens bästa moster ^^

På vägen ner hit missade jag även bussen i Gävle ! :D Haha !! Tydligen så håller de på å bygger om så bussen åkte inte förbi vid stationen.. hur kunde jag veta det liksom ? Men allt löste sej iaf. Tur det !


Får se om man överlever denna dag..

Xox
CC2

Idag eller imorgon ?

Kan inte riktigt bestämma mej för hur jag ska göra.. ? Ska jag åka ikväll eller imorgon ner till Hofors ? Om jag åker ikväll så är det väntetid i Gävle en timme, "mitt i natten".. Eller om jag åker imorgon bitti och kommer fram nån minut innan de ska iväg på bröllopet ? Hm.. ? Hoppas att Söta goa Oscar också kommer vara där iaf !! Saknar bebisen !!

Btw, så skönk oddsen att ngt skojjigt kommer hända i helgen dramatiskt iaf ! M måste jobba kväll på lördag å :( Ärs, det kanske löser sej ändå ?!

Äeehh, ska börja med att packa jobba lite iaf !


XX
CC

____________

Well det kommer inte bli nå bebissniffande till helgen.. :/  Och jag har inte fått något sms ännu om att Milly mår sämre så det lutar sej åt att jag åker neråt imorgon iaf ! Milly har förmodligen magsjuka så jag kommer ju till 99% säkerhet åka dit och ligga med magsjuka sista jobbveckan ! Har inte tid och vara sjuk nu, need på pengar !

Jag vill göra nånting skoj i helgen ju och inte bara sitta barnvakt :( Vad kan man då hitta på ? Jag måste ju befinna mej i samma hus som barna när de sover.. En av de har spytt så vem vågar vågar sej in i huset liksom ??

Ärs, bärs.. ja, jag kanske kan dricka öl helt själv ? ^^ [NOT] Har iaf en ny favvo !! 7688 <3

Natti
CC2

7688 är bra-a grejer det ^^

Jobbade ute i Birsta imorse.. så nu sitter man här och är virrigt trött ! Känns lite som om man hällt i sej en halv flaska 
"7688" :P Och om 30min är det dags att röra sig till nästa jobb ! Men idag är jag då värd att ta bilen ut dit ! Ordkar inte peda alls.. Efter jobbet ska jag kila hem till Emmas & Mickes nya place ! Ska bli riktigt skoj att se ! :)

Ska ta och skriva "att-packa-listan".


XXO
CC2

Drygnast

4minuter kvar tills jag måste kila iväg till jobbet. Har ingen överskottsork idag för och jobba. Jag vill bara ligga i soffan och somna till en dålig film !! :/ Som om inte det var nog. Imorgon börjar jag 06 på jobbet..

På fredag eller lördag åker jag ännu en gång ner till Hofors.. ! Måste sitta barnvakt på lördag då syster och Micke ska på Bröllop.. Hade jag vetat om att jag va tvungen att åka ner nu till helgen så skulle jag inte åkt ner förra helgen.. Men men så äre.

Dags att åka till postterminalen då..


XXX
CC2

_____________________

Under dagen fick jag veta att syster Micheller och Oscar ska upp till Hofors. YES, tänkte jag. För då behöver väl inte jag vara där och sitta barnvakt.. Men sen kom jag på att det kan bli svårt att ha hand om 3 ungar själv.. Så, jag måste fortfarande ner.. :( Men men, det kanske kan hända ngt skoj också ? Chansen är rätt liten, men den finns iaf :D Tänk om det skulle hända ngt överraskande skoj ?? ^^ Önskar mej det jag !

Om sju timmar är det dags att kliva upp för att jobba.. Måste gå å lägga mej nu tror jag !

Zzz
CC2


@ home

Då var man hemma i Sundsvall igen. Vi stannade till i Gävle och gick på Fängelsemuseet (som jag aldrig varit på), det var roligare än vad jag trodde det skulle vara ^^ Imorgon är det dags att jobba igen.. Har 2 veckor kvar, sedan är det nästan skolstart. MEN innan det ska vi ut på lite skoj, Roadtrip 2009 ! :)

Men nu blir det Räkmackor :) Ska bara orka ner på stan och köpa majje.. :/


XXO
CC2




Slut på helgen.. igen:(

Ännu en dag med superväder ! :) När Maja slutat jobbet så ska vi ut till Högbo Bruk för att ta en liten fika och planera vår Roadtrip 2009 ^^ Kommer bli mys ! Får se om vädret håller i sej framåt kvällen å.. Tänkte kanske åka ut på lite äventyr och leta på ngt mysigt strandställe efter fikat ^^  Men innan det så tänkte jag kramas med de dära söta barnen och sola lite ! :)

Får se lite om vi åker uppåt ikväll eller imorgon!


XO
CC2

3-vlans

Igår åkte jag och Jesper ner hit till Hofors, mest för att han hade Fejden idag. Gårdagen började lite småsegt och inga färdiga planer fanns för kvällen. Men det slutade med att jag, M och A satt och snackade lite skit och drack lite gott bubbel. Sedan var vi till Mona Lisa och kikade läget, och spelade Biljard. Hur som helst så vare en riktigt rolig kväll :D Det roliga slutade inte där heller, imorse fick man höra att A vaknat upp i panik och kommit på att bilen skulle besiktas.. han hade 30 min på sej att ta sig ur soffan i Hoffe och åka in till bilprovningen ! :D HAHA ! Bäst :P

Ikväll blir det lugnare än lugnast ! Barnen ska gå å sova snart så det blir en film och sova ! Kommer säkert somna under filmen.. är grymt trött !!

Juste ja, idag är det min och Jespers 1års förlovningsdag.. Tråkigt att vi inte kunde göra ngt skoj idag.. :/ Men får ta igen det om nån helg.


XXO
CC2

Snart helg !

Ikväll tänkte jag och Jesper besöka Drakfestivalen nere på stan. Skulle vart mer skoj och se drakbåtstävlingen, men vi ska ju åka ner till Hofors imorgon bitt så det blir intnå.

Vad kommer ske i helgen då?
Imorgon har jag ingen aning om just nu. Men det vore soft och vara ett gäng och bara softa + göra ngt skojjigt.
På lördag ska Jesper på Fejden 2009 ^^. Det är även då det är våran 1års förlovningsdag ! Sedan har vi en heldag  på söndagen för CC har tagit ledigt på måndagen också :P Men vet inte vad som händer då heller.. ?

Det vore såå mycket lättare om man var rik och bara kunde göra en massa skoj utan ens att behöva fundera påt!!

XOX
CC2

Lulliga cc

Ska jobba dubbelpass både idag och imorgon.. Känner mej lite lullig redan nu. :/ Om 4minuter ska jag kila iväg till nästa jobb. Hoppas på att tiden rullar på så man snart är hemma igen !

Well, flick- och bebisträffen på lördag blev då inte av eftersom 2 flicks inte kunde. Får väl se lite vad man hittar på istället..

XO
CC2


RSS 2.0