Hong Kong 4

Ojoj, nu ar det inte manga dagar kvar i Hong Kong ! :( Lyckades ju vara forkyld i 5 dagar.. sa det blev ingen intensiv shopping de dagarna.. Tiden gar for fort ! Medans jag vantade pa att syster skulle komma ut till "Sha tin" sa shoppade jag lite sjalv och sen gick jag pa McDonalds, till den som saljer flest hamburgare i minuten i hela varlden, iaf for nat ar sedan. Kopte en hamburgare, kaffe och en paj for 26HKD ca 30kr.. Sen sa akte vi vidare och handlade i sju timmar :D

Imorgon kommer syster M och A fram :P

Men nu maste jag verkligen vila fossingarna mina ! De ar skapligt trotta !

Ses snart i Sverige !

XoXo
CC2

Hong Kong 3

10:30
Idag ar det mycket kyligare ute, osis for mej som blir tvungen att testa min nya jacka da :D Igar var jag och syrran pa shopping igen, vi gick inte sa otroligt mycket men det var rekordtungt och bara allt lar jag saga ! Till slut var vi tvungen att ge upp och aka hemat ! Nu tror jag att jag kopt det mesta.. det finns lite smasaker kvar, ca 15h shopping kvar. Det maste jag val hinna med ? Har 6 dagar pa mej men da forsvinner 2 till att traffa slakt och 1 till och packa. Ska jag aka ut idag igen ? Orkar man det ? Det kanns lite som om man ar bakis efter en lang shoppingdag :P

Imorgon ar det julafton och det finns ingen direkt julstamning.. :( Alla kopcentrum och byggnader ar juldekorerade men annars sa ar det val inget speciellt ? Men nasta ar ska jag fira jul i Swe.

Pa lordag kommer syster M och A hit till HK :P
Men nu ska jag fraga mamma lite snallt om hon vill folja med mej ut och handla.. annars kanske jag aker sjalv ? :P

Ha en trevlans jul med en massa julklappar ! Sjalv sa koper jag mina egna och kommer hem med ca 30kg julklappar :D

XXX
CC2

Hong Kong 2


Idag har jag och KB varit pa en "liten" shopping-runda, sisar en 8 timmars :P Vi akte ivag ratt langt idag till ett kopcentrum med bara en massa billiga klader.. Hittade en massa fint ! :P

Men anledningen till att jag bloggar ar for att vi sag varldens roligaste grej nar vi akte tunnelbana :D Det stod en gubbe med varldens storsta grej brevid sej och jag sag typ inte vad det var forst.. men nar jag sedan fattade borjade jag asgarva ! Han akte med en forbrukad tvattmaskin, inte en liten sadan heller ?? Det kanske inte later sa roligt med det var det, vi kunde inte halla oss och bara skrattade och skrattade ! Det var dagens hojdpunkt ! Dagens sotaste var nar Milly tog med sina skor till dorren gratandes till ytterdorren och ville till mamma :) Naaw.. Hon ville ut och leta efter mamma som var pa "jobbet"..

Imorgon ar mamma sugen pa aventyr med mej, fast jag vantar hellre till pa mandag. Det ar tokmycket folk ute pa helgerna !!
Nu ar det dags att gora sej fardig till sangen, klockan ar 23 och jag maste fa vila fossingarna atminstonde.

XXO
CC2

Hong Kong

Da har vi varit framme i Hong Kong i ett par dagar :P Har hunnit med en massa shopping, narmare sagt 14 timmar :) Allt ar bara saaa bra har, maten, vadret, shoppingen + en massa mer ! Imorgon ska vi traffa en massa slakt.. Far val se om jag ens orkar det.. Har blivit forkyld igen med en massa feber. Ska ta och knapra i mig en massa alvedon nu iaf och hoppas att man blir frisk snart sa shoppingen kan fortsatta :)

Bilder kommer lite senare.. Orkar inte just..

XXO
CC2

Andra sidan jorden

Imorgon åker jag till Hong Kong :P Det känns fortfarande overkligt, det känns att jag ska åka iväg men typ hem till Sundsvall igen eller ngt dylikt. Men det ska bli superkul och åka, det var ju ett bra tag sen nu !

Idag har jag mest sovit ^^, ätit god mat och fikat :)

Åker rätt tidigt till Arlanda imorgon så måste sova nu snart..
Skriver väl i Hong Kong nästa gång utan en massa å, ä och ö:n :P

men ni i Sverige får ha det så bra i kylan, slasket osv.

OXO
CC2

Julbord

Nu var det ett tag sedan senaste blogginlägget.. Det har väl egentligen inte hänt något speciellt ? Fick för mej och ha en bakardag häromdagen. Det blev pepparkakor, starsskakor och chokladbollar :P

Vi åt en massa julmat idag och det var supergott :D Träffade M idag, vi kom fram till att vi inte träffats på drygt 4månader !! Jag tyckte väl att det var länge sen man såg henne.. :) Så fint är det med magen iaf ! Så nu ska jag låta magen jäsa i fred till nån film och mysa till max med J.


Snart får jag träffa M och P !!

XO
CC2

Isigt halt

Idag har jag bara varit på skolan en massa, och nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på ? Jag är lite smått sugen på och gå ner till stan men det är ju så snuskigt halt ute så chansen att halka eller sträcka sej är sisådär 98%. Är dessuotm enormt trött just nu, men sover jag nu blir det inget sova inat.. Så, vad ska man hitta på då ?

Kan nog fördriva tiden lite med och prata med mamma och sen fundera lite på vilka kläder som ska med !?

Is är vatten i fast form. Vatten blir till is när temperaturen understiger 0 °C vid ett normalt tryck i atmosfären. Det finns olika typer av is: Nyis, fastis, issörja, tallriksis, pannkaksis, stampisvall, hopskjuten is, divis, isvallar etc.

Och nu vet ni det också !

OXXO
CC2

RSS 2.0