De söker nytt hem..

Ljushållarna är nu redo att flytta ifrån CC2 Design. De finns i många olika färger för att du ska kunna mixa och matcha själv. Ett hett tips inför påsken är den vita hållaren tillsammans med den orangea eller gröna hylsan - supersnyggt! Produkterna finns att kika på nere hos Bröderna Norling (i Hofors), första byggnaden till höger nere på industriområdet. Om jag hinner så svänger jag även förbi Tigréns med ljushållarna! Om ni inte har vägarna förbi Hofors så dyker de upp på Plåtgrossisten.se inom ett par dagar!

Under helgen kommer CC2 Design att ta med sig ett gäng ljushållare till Återbruksfestivalen i Långshyttan. Kom gärna förbi och säg hej!


XOX
CC2


Shabby Chic Skänk

En mycket fin shabby chic skänk finns till salu i Hofors!
http://www.blocket.se/gavleborg/Shabby_chic_skank_32472740.htm?ca=5&w=1




Vid intresse ring 0290-20585 eller 070 382 50 31

05:47 - CC är klarvaken!

Det här är ju galet! Har i skrivande stund varit vaken i över 1 timme.. Vad ska man nu hitta på tro? Antingen sätta på sig kläder och börja jobba uti verkstan eller bara slöa fram till 08:00 då de andra företagen öppnar så jag kan ringa de. Det var frågan det... hm?!

Ärs! Jag tror jag hoppar i lite kläder, äter frukost och tar tag i filen och börjar slipa på produkterna! Men först ska jag "bara" bränna ut en skiva till bilen! :P


XOX
CC2

06:30 - God morgon!

Klockan är 07:30 och jag har varit vaken i 1 timme.. Det är inte helt fel med en lugn och stressfri morgon må jag säga! Har surfat runt och kikat in hos några inredningsbloggare, läst tidningen och kollat mejlen - i lugn och ro!

Men om 30 min är det mer än dags att börja göra mej klar för att åka in till Valbo Köpcentrum. Nu tror väl alla att jag bara åker dit bara för pleasure men det är också buisness :) Tänkte kika på en digital systemkamera, kolla på lite datorer, bestämma mig för storlek av dataskärm, handla lite smått inför utställningen av  produkterna, kanske en och annan jacka till nåt affärsmöte och en sko för att slippa gå barfota till mötet ^^ Det blev ju enbart buisness det där :P


//CC2


My Toyota is fantastic

Efter flera månaders sökande, väntade, tittande, testkörande och prutande så blev jag äntligen med bil igår!!!! Är helnöjd (än sålänge) och alla de kraven jag hade uppfyllde den, listan var lång! :) Kan det bli bättre då?? Tror inte det! Det blidde en liten silvrig Toyota!


Men nu ska fortsätta jobba på lite nu så jag får nåt gjort :)


XOX
CC2


CC2 Design är med i Sundsvalls Nyheter!

Mitt designprojekt uppmärksammades i Sundsvalls Nyheter! Vill ni läsa hela artikeln? Klicka här.








XOX
CC2

Kontakt: [email protected]
Hemsida: cc2design.se

CC2 Redesign ljushållare

Är återigen hemma efter Oscars barnkalas igår med ballonger, tårta, kakor och galet många paket! Men det är väl gullungen värd! ^^

Har lovat mig själv att ha bättre koll på veckodagarna härdan efter. Kan inte göra samma miss som i fredags! :) Imorgon är det måndag och ny vecka, vilket innebär 5 sprillans nya arbetsdagar att se fram emot! Ljushållarna ska ut i butik och börja säljas, de övriga produkterna ska hämtas från vattenskärningen. Har dock fortfarande inte hittat nån lämplig bil att köpa så jag hoppas på att jag kan låna bil av någon!



Smart miljötänk! Ljushållarna är gjorda av plåtspill från en plåtfirma!
Kommer att finnas för försäljning nu i veckan! Håll utkik!




XOX
CC2

Produkterna kommer att säljas i Designbutiken på plåtgrossisten.se. För kontakt och mer info om mina produkter och tjänster, cc2design.se eller [email protected]


CC2 Design är med i tidningen!

Idag var jag med i Sundsvalls Nyheter där reportaget handlade om mitt pågående projekt i företaget CC2 Design. Läs reportaget här.


XOX
CC2

Va!! Är det fredag idag?

Syster nummer 2 ringde mig för 30 min och frågade om vi var påväg? Vart ska vi vara påväg frågade jag.. Ner hit, säger hon! CC klicka nervöst på klockan nere i det högra hörnet för att få fram almanackan.. FREDAG! Oj, hjälp är det fredag idag? :)

Själv så satt jag i en helt annan värld och kikade runt i olika inredningsbloggar och hade mig ^^ men nu så är väskan lite halvt packad iaf :) Hoppas att vi kommer i väg i detta oväder så jag får sniffa på min bebis!



XOX
CC2

Produkterna är inne på lackning!

Jag ska inom kort skaffa mig en blogg som enbart handlar om mitt företag CC2 Design. Där kommer ni kunna följa mina projekt steg för steg! Det gäller bara att komma på nåt bra namn på bloggen.. eftersom man INTE får ha med siffror i domän namnet..

Det enda jag ville säga var att jag nyss åkt iväg med ett gäng grejer på lackning :) Hur sjukt kul som helst! Lacken var i gång så jag tror inte det kommer ta så lång tid alls :D Skoj skoj! Jag hoppas att smyckena till LC blir färdiga iaf. Då blir nog de superglada :)

Snart dags för lunch men jag hinner nog jobba lite till innan!


XOX
CC2

Jag tål inte barn..

Känns som att en förkylning är på gång.. Småtung i huvudet och har småont i halsen :/ Man skulle kunna tro att jag är allergisk mot barn. Fast inte riktigt, men om barnen är lite snoriga och jag umgåtts de så blir jag garanterat smittad och förkyld! Så ikväll blir det väldans tidigt i säng och sova bort bacillerna! För imorgon ska jag upp tidigt och jobba hårt så kanske jag lyckas göra LC-flickorna glada på onsdag! ;)


Nepp, en liten kvällsmacka, frukt och Oboy på det här så!


XOX
CC2

Om ni råkar få tråkigt så kan ni alltid kika in på min hemsida, cc2design.se!


Lek uti snön!

Är totally slut efter två timmars lek uti snön med ett gäng barn! Vi byggde en grotta med 3 stycken ingångar, inte dåligt det inte!! :) Sen blev det en mysmellis med alla barnen!

Ikväll blir det jobba lite extra på puben, skoj skoj! Lutar mot en powernap innan kvällspasset så jag inte deckar före alla andra ^^ Smått dags att börja med kvällsmaten nu tror jag!


Ha en fortsatt trevlig helg!

XOX
CC2


CC2 Design byter logga!

CC2 Design har slängt ut den gamla loggan och tatt in den nya, stilrena loggan!
Vad tycks? Besök gärna hemsidan och se om jag har något nytt och spännande på gång :P





XOX
CC2


Designbutiken öppnar inom kort!

Inom kort öppnar Designbutiken sin E-handel! Där kommer du att hitta produkter i Re Design. Jag har tagit vara på plåtspillet hos en plåtfirma och designat om dessa till olika heminredningsprodukter. Re Design blir bara större och större. Det är enligt mig ett kreativt och roligt sätt att skapa nya användbara produkter av gammalt "skräp", som man annars skulle ha slängt!

Att komma på nya produkter i sortimentet är en stor utmaning då jag ständigt får kompromissa med de produktionsmöjligheterna som finns hos plåtfirman. Först ut är 14 st olika produkter, bland annat ljushållare, bokstöd, armstödsbrickor, frukost-/serveringsbricka.

Fysiska produkter kommer att finnas hos:
- Tigrens Möbler i Hofors och Sandviken
- I utställningsfönster på Sandbacka Park i Sandviken
- Hos Bröderna Norling i Hofors AB

På nätet kommer de att finns hos:
- Designbutiken (plåtgrossisten.se)



För mer information om produkterna och projektet, kontakta Cecilia To på nr 073 54 21 292 eller [email protected]


LOPPIS!


I morgon ska syster ha loppis nere i Hammardammen (Villavägen 5). De ska sälja allt de har och äger för att flytta till andra sidan jorden!! Så passa på att fynda! Loppisen börjar kl. 10 och håller på till kl. 16. Missar ni loppisen imorgon så kommer det fler tillfällen!

Har suttit flera timmar nu och mejlat, mejlat och mejlat. Nu tänker jag lämna datorn för att göra mej klar för att besöka Bomässan i Gävle istället :) Imorgon blir det grillning mitt ute i ingenstans,  spännande!


Ha en trevlig helg nu! För det tänker jag ha!

XOX
CC2

Åkte vilse i skogen!!!

Planen var att jag och MP skulle åka ut och pimlpa idag så vi åkte upp till stugan igår för att hämta borr och spön så allt var redo till idag. Men gårdagens äventyr slutade med att vi åkte vilse, helt otroligt!! Vi åkte å vi åkte å vi åkte men kom aldrig tillbaks till Hofors.. Solen började gå ner och en viss oro kom krypandes. Till slut kom vi fram till en infotavla med texten "Välkommen till Lumsheden!" Vart 17 ligger Lumsheden? Aldrig ens hört talas om? :/

På tavlan fanns det även ett telefonnummer: 0246-XXX XX! 0246 <--- WOOT?! Båda bryter i hop i nåt slags nervöst skratt.. Därefter öppnar jag nyfiket i en tidningslåda och bryter ihop ännu en gång, men denna gång sprutade tårarna åt alla olika håll!! :) På förstasidan står det FALU KURIREN! Men hjälp, vi har ju till å med åkt över till Dalarna :D Hahaha... jisses så kult vi hade det igår!

Nänu ska jag kolla upp på Eniro vart Lumsheden ligger nånstans ;P


XOX
CC2

RSS 2.0