Affärsplan :/

Kidnappa mig.. någon? Har suttit X antal timmar nu med Affärsplanen och det går segare än segt! Man vill ju inte bara slänga ihop något ½-dant heller.. Känner att jag verkligen behöver en arbetsplats att kunna gå till. Hoppas och håller alla tummarna på att det snart blir inflytt till kontor! Idag har jag ändå lyckats skrapa ihop 7 arbetstimmar, men alla andra dagar då? :/ Skärpning nu CC!

Näe, nu ska jag fortsätta jobba i nån timme till!


XOX
CC2

Utlandsresa off

Ålrajt, ändrade planer! Det blir ingen utlandsresa för mej och Emma.. Men det gör inget. Vi tar det en annan gång :) Idag har faktiskt jag och lilla lappungen, som jag numer kallar henne, varit i skogen och letat svamp. Men det slutade med att jag både letade svamp och den där lappungen :D Först kom vi bort ifrån varandra och sen gick var och en vilse >D Tur att det finns bärbara telefoner i skogen må jag säga ^^

Laddar inför mötet imorgon! Har löst ett BIG problem så gott jag kan och nu blir det att plocka fram morgondagens outfit! Undrar jag vad det blir för roligt?!

När syrrans ungar börjar fråga när jag ska komma ner och hälsa på - är det ett tecken på att småttingarna saknar sin moster! :) Så därför åker den där snälla mostern ner och kramas med de!


Hemsidan till företaget är snart redo! Måste bara regga företaget innan å :D
Morgondagens outfit var det ja!


XOXO
CC2

Musarm.. igen :/

Det här är inte bra! Har bara suttit och skissat digitalt i 3 timmar och det börjar redan ila i hela armen, axeln och i alla leder som finns i handen.. :/ Jag ger mej, jag ringer till sjukgymnasten på måndag! :( Men nu så har jag iaf jobbat bort 3 stycken "att göra" :) Känns bra det ! Nu blir det äta lite middag, se på lite tv och sen skissa på lite företagslogga! :D

Trodde dagen skulle kännas mest konstig idag, men icke sa nicke!


XOX
CC2

CC startar eget!

ALL IN! Nu är det bara att satsa allt och lite till!! Försöker ragga projekt från alla olika håll och kanter samtidigt som företaget snart skall registreras! Otroligt spännande och roligt men samtidigt lite läskigt.. Har varit i kontakt med ett par företag de senaste dagarna. Kan säga att det finns 5 bollar i luften just nu, 2 bollar ligger hos mig, 2 hos företagen och 1 som ligger mittemellan :)

Önskar att jag hade en stor whiteboardtavla nu så man får allt lite mer organiserat! ^^ Men imorgon ska jag ta tag i ena boll och inte släppa den förrän det är dags att kasta tillbaka den!

Är det halsont jag börjar känna? Hm, bäst att hoppa i säng tidigt idag, typ NU!


XOXO
CC2


Kaffetajm

Då var det återigen fredag :) Väntar på att Miss Emma ska pallra sig hit så vi kan gå ner på stan och dricka lite kaffe. Messade henne nyss och hon och läste innanför ögonlocken lite ^^ Mitt på ljusa dagen bara sådär :) Jag håller tummarna att bilen blir såld ikväll så jag har nån anledning till att vina!

Nänu var det kaffe som gällde!


XOXO
CC2

yummie in my tummy

Visiten ner till 08 har mest varit underbar! Den har till största del bestått utav trevligt sällskap kombinerat med god mat! Lunchen i Sthlm var underbar god! Till "mellis" blev det en Kebab nere i Hötorget (åker inte i från Sthlm utan den kebaben :]) och mot kvällningen blev det ett oplanerat besök på resturang i Kringelstan!

Kan det bli så mycket bättre? Ja, nu i efterhand så borde jag sprungit ner till Gamla stan och ätit lite Dim Sum! Men jaja, det får bli en annan gång!


Nu blir det hopp i säng, vakna tidigt och tuffa uppåt i landet!

XOX
CC2

Dansat till Bamse!

Har dansat loss med LillOscar till Bamselåtar i över en timme så nu måste moster CC få vila bejna lite ^^

Ikväll blir det middag med ett par gamla godingar, trevlans trevlans! Nu var det sådär länge sen man träffades igen..

Koka lite te, passa ungen och pilla lite på hemsidan nu!


XOX
CC2

Äntligen fredag?

Då var det fredag igen! Har mest hållt på med att starta upp företaget mitt.. det är hel del stuff att göra! Tror jag kan boken "Affärsplanering - en handbok för nya tillväxtföretag" utantill snart en liten hint om hur länge jag suttit med boken! Men snart så är Affärsplanen klar och då skall en logga och hemsida utformas!

För att piffa upp fredagen något så kommer arbetet att ske vid köksbordet i samarbete med en flaska Asti Araldica samt en massa bra musik i lurarna!






Ha en trevlig helg allahopa!


XOX
CC2

Snabb uppdatering!

En snabb uppdatering på vad som händer just nu. Sommarjobbet på SCA Ortviken är över, igår var jag på lagfest med skiftlaget och det var hur roligt och trevligt som helst!! I början på sommaren fick jag beskedet om att jag var antagen till Masterutbildningen (12 platser) inom Industridesign. För ett tag sedan tackade jag "nej" till platsen och nu ska jag starta eget :) Nästa vecka ska jag ner till Sthlm och prata med ett företag som jag hoppas på få samarbeta med!! Skoj skoj!


Men nu ska jag fortsätta återhämtningen av gårdagen!

XOX
CC2

RSS 2.0