Blodprov mot laktos

Förra veckan var jag och tog "lite" blodprover på HC, mot Laktos (trodde jag). Blev lite småskakis när sköterskan plockade fram provrörena en efter en efter en - 7 st fick jag det till. Egentligen så har jag inga större problem med nålar, mindre mängder blod osv MEN när jag vet att de alltid har svårt att hitta några blodkärl på mig så blev jag lite svettig.

25 minuter senare på den heta stolen hade de äntligen fått ihop till 7 rör. Det krävdes 3 tanter, 5 hål i armen, 6 plåster och en likblek och kräkfärdig CC :/ Så nu hoppas jag på lite svar snart!


Nepp, nu ska jag ta och jobba en timme eller två!


XOX
CC2


100% stress och prestationsångest

Dagens morgon började med 40 minuters powerwalk.. är så konstigt stressad just nu att jag funderade på att jogga hem.. men jag höll mig och gick hemåt.


Idag är vi 2 par som åker ner till Sthlm ett par dagar och ska bara vara!

Hur ska jag kunna vara ledig och slappna av i 5 dagar utan att känna prestationsångest? Funderade ett tag på att både lämna mobilen och datorn hemma men det tog mig 2 sekunder innan jag ångrade mig! :) Men istället för att inte göra nånting alls och "må dåligt" så tänker jag ta med mig lite jobb ändå! Det är väl ändå ingen i sällskapet som kliver upp innan kl. 07 på morgonen? ^^


Dax att packa färdigt och sen hem till syster och pussa sönder barna! :P

XOX
CC2


Nemas Problemas

När man löst ett problem så dyker minst två nya upp! :/ Känns inte OK. Men det är bara att fortsätta kämpa på och bli av med alla de små hindrena! Tror jag måste döpa om dessa problem/hinder till något annat skoj... jag ska minsann komma på nåt bra!

Vad som händer under Påsk avgörs av ett enda samtal som sker inom 40 min. Antingen blir det att jobb eller  lek kan man säga. :)

Men nu ska jag ta och bränna ut lite nya skivor till bilen och sedan leka nån timme med barnen!


XOX
CC2

Streetdance för vuxna i Hofors

Igår hade Aerostep Company i Hofors dansuppvisning på Folkan. Självklart var jag där och hjälpte till lite.. men jisses så mycket folk det kom. Hela "Teatern" vad fullsatt - över 300 pers kom för att se de duktiga barnen! Riktigt skoj! V.17 kickar jag och Maja igång Streetdance för vuxna och då hoppas jag på att det kommer många!!

Idag ryktas det om att jag ska vara barnvakt åt två sötingar! Sen blir det att nöta in dansen :)


XOX
CC2


Träffat min idol!

När man minst anar det så inträffar saker och ting! Igår var jag på en träff inne i Gävle och hamnade jag av en slump bredvid en person som är typ YBERSTOR i min värld! Det kändes så konstigt ofattbart.. var tvungen att nypa mig i armen flera gånger för att se om jag satt där och drömde. Men icke då.. där satt han!

Tyvärr så tänker jag inte nämn namnet på mannen. Men jag kan säga att han ligger bakom ett gäng produkter som alla känner till :)


Tittar på min "Att-göra-lista" med ett leende på läpparna! Då kör vi!!


XOX
CC2

Botemedel mot stress?

Vaknade av att huvudet kändes sådär lagomt spänt, visste med en gång att det var kaffet som saknades. Har nu fått i mig en lite kopp och spänningarna har släppt. Men istället känner jag vibbar av magkatarr ist :/ Inte OK! Har hört att stress kan vara en orsak till magkatarr. Finns det ngt piller mot stress på Apoteket tro?

Hoppas att det går över för idag ska jag ut i det fina vädret och tvätta bilen! Men innan det blir det jobba och lunch!

Frågan är bara i vilken ände jag ska börja i min "Att-göra-lista"....


XOX
CC2


CC sitter i publiken på Fenomen

Fyy sån bra helg jag haft! Bilade ner till Södertälje med MP för att kramas med Sötungen Oscar, därefter blidde det BBQ och vin med ett par vänner, sedan tog vi oss ut och dansade hela natten lång! Inte nog med det så åkte vi ut till Nacka och kikade på inspelningen av Fenomen - det var rikigt häftigt! :) Därnere längst fram satt vi :P






Men nu är det slut på det roliga och dags att ta tag i jobbet igen!


XOX
CC2


CC2 Design i Dalarnas Tidningar!

CC2 Design var med i Dalarnas Tidningar! Läs hela artikeln här.





Återbruksfestivalen i Långshyttan

Under helgen har jag deltagit Återbruksfestivalen i Långshyttan med mitt företag. Försäljningen kanske inte gick som förväntat men CC2 Design kommer vara med i två tidningar, skojjigt! Till veckan blir det full fokus påa tt få fram de övriga produkterna! :)












Laddar inför återbruksfestivalen

Jag är fortfarande inte färdig med packningen till imorgon då jag åker ner med ett gäng prylar till Återbruksfestivalen i Långshyttan! Har precis ätit lyxmiddag här hemma och är för mätt för att resa mig :) Vila i tio minuter, sen blir det att åka hema till syster och packa ihop resten!

Det ska bli riktigt skoj att få höra responsen på grejer imorgon! Håller tummarna på att ljushållarna säljer ^^

Har ni tur så dyker det upp en uppdatering imorgon kväll om hur dagen varit!


XOX
CC2

RSS 2.0