Händelserik helg!

Helgen har varit underbart händelserik! Har varit på kräftfiske mitti i natten för första gången! Myggfritt och skönt var det vid elden :) Dagen efter hade ett trevligt gäng kräftskiva (dock inte de som fiskades) med "lite" bubbelvin, ostpaj, sallad, vitlöksbröd m.m. Och idag känner jag inte ens av att jag druckit i går (händer mer än sällan), men det är inte det som var grejen utan att jag och Maja åt den mest konstiga bakismaten ever, nämnligen isterband, stuvad potte och rödbetor :D Haha!!! Det måste vara värt mer än ett vuxenpoäng det!


Sovtajm nu, morgondagens schema är fullspäckad.. igen!



XOX
CC2

Oj så fel det kan bli ^^

Läste mitt horoskop igår på jobbet:

Skorpionen
Du stöter på vänner och bekanta ur ditt förflutna.
Det är trevligt att prata om den gamla goda tiden.

CC: Meh? Vadå? Inte går jag runt och stöter (flirtar) på en  massa gamla vänner?
Jobbarkompis: Haha? Står det så?
CC: JA!!!
Jobbarkompis: Men ååå, stöter på ska det vara. Att du träffar på!
Båda två: HAHAHHAHA :D


Så fel kan det bli på nattskiftet! :P Nu blir det ansiktsmask off i duschen, packa ner matlådorna och åka till jobbet för sista nattskiftet. Sen ledig i ett par dagar :)


XOX
CC2

Formex mässa



Har besökt Formex mässan 2 dagar och försökt få lite kontakter med olika företag. Fick riktigt ordentliga napp på 2 ställen som jag ska ta och kontakta så fort jag kommer hem till Sundsvall + får nån minut över! :) Det ska bli riktigt skoj om det blir av :P

Har bilat runt över 70mil bara på den här ledigheten - känner mej något trött! Imorgon blir det 26 till.


XOX
CC2

<3 Ledighet

Ser verkligen fram emot ledigheten som kommer nu. Förhoppningsvis kommer den bli väldigt händelserik! :) Men först ska jag ta och mosa kudden med skallen ett par timmar. Har ju jobbat natt!


XOX
CC2


Ska bilen ha så ska jag också ha!

Hemma igen efter ett 12-timmars pass! Nyduschad och nyäten.. men nu då? Imorgon jobbas det natt så det bästa vore om jag var vaken till efter midnatt!

På ledigheten ska jag äntligen till verkstan med bilen så den får lite nya "skor" (däck). Det sved till att beställa de och för att lindra svedan skall CC också få nya skor! Känner att det är dags för ännu ett par högklackat.. Tror det blir ett par nudefärgade :) Ja, ett par sånna tar jag :)

Därefter åker jag ner till Södertälje/Sthlm för att hälsa på LillOscar och besöka Formex mässan! Eventuellt mellanlandar jag i Hoffe och ger Anton och Milly en varsin puss, får se hur det ser ut!


XOX
CC2

Crash n´ burn

...girl, sitter i soffan och poppar lite blandad musik. Så ploppade Crash and burn girl - Robyn igång. Tänkte på min stackars hårddisk (interna) som kraschade förra veckan! Dålig panik jag fick då jag inte var hundra på om Exjobbet fanns sparat på den externa. Men jag hade tur i oturen !! :) Har verkligen inget flyt i år :/

Avslutar bloggen med lite roligare saker - Hemgjord Jordgubbstårta och Langos! Visste ni att det är både jäst och potatis i Langosdegen?





XOX
CC2


RSS 2.0