6h Shopping

Gick upp 08:00 och gjorde mej klar för att tag tåget upp till Sthlm för lite shopping ! Helt sinnes med folk var det, men jag kämpade på och trängdes med folk i 6 timmar :D Men det är turt att tiden går fort när man har roligt ^^ Hittade lite smått och gott från Zara, Mango, Creole, Åhlens m.m. :) Efter fjärde timmen började det kännas lite i bejna.. men efter 6 timmar gick det över - istället hade jag supertrötta fossingar :)

Imorgon åker vi uppåt igen, men tar en pause på Dragon Gate och går på museet och äter lite lunch :P

Barnen är lagda så nu blir det tv + te (i min nya termomugg ffs)


XOX
CC2

08

Nu håller barnen äntligen på att göra sej klar för sängen så det blir lite lugn och ro här i huset :) Idag har vi hunnit med Dim Sum inne i Gamla stan och det var smaskens !!! Efter maten var vi till Sjöhistoriska Museet och kikade.

Är lagomt trött och ska glo lite tv samtidigt som jag ska bestämma mej för ifall jag tar shoppingrundan i Sthlm imorgon eller på tisdag ! Hmm ?


XO
CC2

Julskinkemacka !

Väntar på skjutsen till julskinkemackan :) Det ska bli gotti gott gott !! Får se om jag lyckas styra upp lite glögg, spel och mys ikväll ^^

XO
CC2


AVATAR

Igår var vi ett litet gäng som åkte in till Gävle för att se på AVATAR. Alla vi satt där så ivriga och fint innan filmen började, så försvann bilden mitt i reklamen. Efter en stund dycker en nisse upp och säger att de hade ett haveri och att vi INTE skulle få se nån film!!? Som kompensation fick vi 2 biobiljetter var. Men biobesöket slutar inte här! När vi är påväg ner för trappen så springer en annan nisse förbi och hojtar om att det funkar igen! :) Så till slut fick vi se AVATAR. Jag tyckte inte att den var så bra som alla hade sagt..? Men men..

Nu ska jag försöka hitta på något roligt ^^


XOXO
CC2

Hanssons OFF

Hade ju sett framemot fika på Hanssons men som vanligt så blir ingenting av. :/ Så då sitter man här återigen och har tråkigt. Efter Jul så tänker jag vägra vara kvar i Hofors.. det lutar sej åt Södertälje men OM det skulle vara så att det inte heller blir av så tänker jag åka hem till Sundsvall ett par dagar och åka tillbaks till Hofors. Så det så !

Brist på annat att göra så tänker jag platta håret nu iaf ! Jiihhoo - Dagens höjdpunkt ! (OMG)


XO
CC2



Hanssons

Nu ska jag börja göra mej klar för dagens höjdpunkt -  fika uppe på Hanssons :)
På tisdag eller onsdag blir det in till Gävle och kika på Avatar! Eller kan det bli såpass bra att man åker ner till Uppsala tro ? Vet dock inte om jag vill riskera illamående mitt i allt.. Well får la se ^^



XOX
CC2

Tråkigt är inte det enda..

Inte nog med att man har tråkigt i Hofors.. man har svårt att somna också! :( Nä, imorgon måste det ske något ovanligt roligt!!


Natti
CC2

Fortsatt tråkigt..

Har absolut inte gjort någonting roligt idag :/ Imorgon ska jag ta en fika med P och M :) Det ska bli trevligt iaf ^^ Det lutar sej åt att jag åker ner till Södertälje en sväng efter julafton.. Det händer lite för lite i Hofors !! Då ska jag pussa sönder lilla Oscar, träffa lite kompisar och shoppa på Zara i Sthlm :D ME LIKE <3


XO
CC2

Tråksöndag

Har extremt tråkigt just nu.. :/ Skulle egentligen leka med Maja men hon blev tvungen att skjutsa in F till Sjukan i Gävle. Kanske jag ska gå ut i snöovädret och ta lite vinterbilder ? Men det är inte heller så superskojjigt ?! Hm, ska känna efter ifall jag orkar. Min plan B är film med Anton. :)


XXO
CC2


Mot Hofors imorgon

Nu är det dags att krypa ner och sova! Imorgon kommer det bli drygt att köra ner till Hofors, OM jag inte lyckas antingen fejk-sova eller sova på riktigt hela vägen så jag slipper köra :D Hela hallen är smockad med min packning, hahha.. hoppas att allt går in i bilen :P

Känner på mej att jullovet kan bli riktigt bra ändå ^^


XXX
CC2


Subway

Ibland är det riktigt gott med en Subway. Ibland var idag :) Yummie !!










Väskan packad

Efter 2 timmars packning så trodde jag att jag var färdig. Men sen kom jag på: Skor!!! Jag får nöja mej med 6 par, får inte med mej nå fler par ^^ Sen återstår laptopen & alla julklappar, men det tar vi imorgon ! :P

Börjar bli grymt taggad för imorgon!! Discobowling och grejjer + att jag köpt lite nytt dricka :D Jihooo..


XO
CC2




Saknar också Zara..

Vill också tillägga att jag saknar klädbutiken ZARA !! <3

Har packat hälften av alla saker nu. Gud, så mycket kläder jag hittade som jag glömt bort :D Ska ta och packa lite till och sedan gå ner på stan och firra lite saker.


XX
CC2

Packa väskan..

Ska börja ta och packa lite kläder nu tänkte jag. För imorgon åker vi ner till Hofors.. Har skrivit ihop en "liten" lista på saker som jag MÅSTE ha med.. Det kanske skulle vara lättare om jag skrev ned det jag inte behöver ta med istället? ^^

Börjar känna att jag saknar rätt många!! :/ Det var ju ett tag sedan jag var hem till Hoffe så barnen vill jag bara krama sönder. Oscar bara växer och växer - och jag missar allt :( Maja P saknar jag ännu mer nu när hon är såå underbart lycklig (: Well, jag tänker inte rabbla upp alla.. men det finns även ett par stycken lite runtom som jag skulle vilja träffa. Bland annat mamma och pappa som jag inte sett på 1år nu :/ Äh, känner säkert så bara för att Julen närmar sej!!

Nä, dags att sätta igång lite musik och börja packa :D


XO
CC2
 

CC ♥ Shoes

Kolla på de, är de inte snygga då? Så enkla men ändå så heta ! Me like a lot ! :)
CC har beställt ett par idag!! Men det här blir ABSOLUT de sista paren.. för iår :D




♥ CC2

1 pigg CC

Är ovanligt pigg såhär sent på kvällen.. Kan det bero på mängden kaffe jag drack vid 19-tiden? :)

Lär tvinga mig till sömns så jag kommer upp tidigt imorgon ^^


Natti..
CC2

Discobowling

Börjar se en glimt av ljus i den tråkiga tunneln som jag befunnit mig i under de senaste dagarna! På fredag blir det nämnligen Discobowling i Sandviken med lite nytt trevligt folk och efter det blir det förhoppningsvis utgång :) Äntligen har man nåt skojjigt att se framemot - Jäääj!!!







Sen så ska jag se till att jag får lukta på så många bebisar som möjligt under jullovet! Mitt mål är 4 småa och 2 lite större :)





...och nu ska jag försökka göra lite nytta ist :P


XOX
CC2

Snö

Har precis kommit hem från en promenad bland all snö. Nu är klockan snart 15 och det börjar redan bli mörkt :/ Ska ta och koka lite kaffe och värma mej för att sedan åka och hämta ett paket av mamma :) Resten av dagen så ska jag bara sitta med den "roliga" uppgiften som ska vara inlämnad i januari men det är väl lika bra och få den klar redan nu ! ^^


XOX
CC2

0 Motivation

Kan man önska sej motivation av Tomten tro? Känns som att det behövs nu.. Det finns så mycket småsaker som borde göras som aldrig blir av :/ Grymt jobbgt, men imorgon ska jag börja beta av listan :) Istället för att göra nyttigheter idag så tog jag mej en tur ut till Birsta och kollade runt riktigt ordentligt! Vet nu att det finns saker som jag inte trodde fanns tidigare ^^ (blev det där rätt nu?)


XOXO
CC2


Julegott

Här kommer lite bilder på allt bakande :)
VARNING för dreggelrisk! ^^






Julbak och julmat

Det slutade med att jag kom hem med ett par nya skor iaf.. men ett par riktigt snygga ^^ Efter stan kokade jag ihop lite apelsinmarmelad, lagade Janssons och gjorde hemgjorda köttbullar ! Juste ja, höll på att glömma mina julkakor som jag också gjorde :P Lite bilder kommer imorgon för nu är jag helt slut och tänker sova så jag orkar tvätta imorgon!

Känns som om jag har en elak förkylning som inte riktigt vill bryta ut. Det vore sååå himla typiskt om det kommer vid jul!! :/ Får hoppas på det bästa !

XOXO
CC2


Shopping hel hela dagen :)

Nu ska jag iväg och handla lite grejjer till att baka ikväll. Det blir lite julkakor och hemgjord apelsinmarmelad :) Men innan det så ska jag och Emma kika efter skor nere på stan ^^ Det kan bli väldigt intressant :D Jag som hade bestämt mej för att INTE köpa fler par skor :/ Well, får väl se om jag hittar ngt fint :P


XOX
CC2

Dagens Fynd!

Hittade på Dagens Fynd :) Haha..


IDOL

Då har jag precis kommit hem från Birsta Köpcentrum och sitter för att vila fossingarna i soffan. Ska ta och laga lite lasse och därefter kila ner på stan och möta Emma för en liten fika. Förhoppningsvis så har jag hittat på lite cellofan så jag kan slå in alla klapparna och göra fint :)

Ikväll blir det chips och dip + IDOL finalen. :P


XO
CC2

Rosa eller Svart ? Hjälp !

Nu behöver jag lite hjälp för jag kan inte bestämma mej för vilken färg jag ska köpa ?
Båda två var sjukt snygga.. Så hjälp till genom att Rösta !



Tack!
CC2

En sväng på stan..

Första dagen på mitt 5 veckor långa jullov ! :) Kan det kännas bättre ? Nu har jag äntligen kommit igång och gjort mej klar till att ta en sväng nere på stan :) Det har gått väldigt segt sen jag vaknade ^^ Men nu så :)


XOX
CC2


Festklänning till nyår

Nu har sökandet efter festklänningen till nyår påbörjat ^^ Har hittat en massa massa fint som jag viiiiiilllll ha!!! Men plånkan är så platt just nu :( Ska ta en långtur nere på stan imorgon tänkte jag ! :) Så får vi se om jag kommer hem med något fint? Hoppas !



Här är en fin en.. den kostade lite men var inte sådär omöjligt dyr.
Det får bli min plan B :)





XOXO
CC2


Jullov :)

Hade min sista lektion och presentation för denna termin :) Så nu är det hopp och lek ! JULLOV !! :D Vaknade extra tidigt imorse för att fixa mej iordning och fixa lite innan presentationen.. men ändå så kom jag i sista sekund..? Typiskt mej :P

Nu är jag ybertrött och vet inte riktigt vad jag ska hitta på för roligt ?


XOX
CC2


Lyckades med marginal

För första gången på Höstterminen försov jag mej imorse ! Vaknade 07:55 och lektionen började 08:15 :) Lite ironiskt att jag lyckades med det eftersom vår sista skoldag är imorgon ! ^^ Lite stressigt.. men det gick !!

Har precis slängt ihop en simpel PPT-presentation till morgondagens presentation. Efter presentationen är det JULLOV :D Weei !!! Men nu ska jag se på en massa serier som jag missat :P


Me like <3



XOX
CC2

Julmarknad

Idag är det bland de första gångerna jag lyckats hålla mig vaken i soffan :D Weeeii ! Kanske beror det på att jag vaknade vid lunchtid och gick på julmarknaden som var uppe på Norra berget. Det var oväntat mycket folk - mys! Efter marknaden tog jag, Jesper, Emma och Micke en fika nere på stan. :)

Sitter här i soffan med världens ondaste nacke!! Trodde jag började bli frisk i den men imorse blev det värre igen :/ Så nu är jag inne på min 2:a vecka med nackont.. :( Ska ta och värma vetekudden och sätta igång nån bra film :)


XOX
CC2

Sömnproblem

Vanligt folk förknippar sömnproblem med att man har svårt att somna.. men jag är inne i nån konstig period där jag somnar i soffan! Är ej 100% sömnfri i soffan ännu men det går framåt ! :) Flyttade datorn och alla projektpappren in till köksbordet idag ! Det gick hur bra som helt med sömnigheten ända tills jag satte mej i soffan och åt. Så fort jag la ifrån tallriken på bordet så deckade jag ! :/ När jag vaknade tänkte jag: Ånej, inte nu igen!! Men jag hade bara sovit 40min :P Det känns lite som om jag tränar mej att bli "blöjfri" fast i mitt fall "sömnfri"... Imorgon ska jag klara det :D


XO
CC2


Soffor medför biverkningar!

Jag har fått en dålig vana efter skolan! Direkt när jag kommer hem skuttar jag jämnfota till den underbara soffan och ser på nån serie eller kikar på tv OCH somnar! Det finns liksom inget mellanting - den ena sekunden är man vaken och den andra är man deckad! Detta har hänt mycket mer ofta sedan vi köpte soffan.. alltså har nya soffor en biverkning :) Men jag älskar den ändå! Imorgon får jag gå och sätta mig vid köksbordet istället :P

Imorgon ska jag äntligen åka till farbror doktorn som får titta på min musarm :/ Det gör gryyyymt ont och nu har det spridit sig till nacken!! Aj aj aj !

Ska ta och somna till 90210 nu.


XOXO
CC2

Mitt första stressfria jullov?

Idag efter skolan ska jag hem och göra klar min Designhistoria och lämna in den imorgon! Deadline är den 9/12, men för första gången på 2½ år på Universitetet så ska jag INTE sitta kvällen innan! Så det så ! :) Och när jag blir klar med den så ska jag börja med en annan inlämningsuppgift med deadline i början av januari. + att så fort hemtentan kommer ut så har jag satt min egna deadline på 3dagar! I år tänker jag ha en "skol-stressfritt-jullov" :)

Nästa lektion börjar nu!


OX
CC2


RSS 2.0