Arbetsprover

Well, som många vet så vann jag över min otur och kom ner till Stockholm till slut! Var på arbetsintervju och nu ska jag göra ett arbetsprov på en produkt för att visa hur jag tänker och lite grann vilken stil jag har. Tyckte att uppgiften var superskoj innan jag insåg hur svår uppgiften var! :D Fast nu tror jag att det släppt något och jag är mer än halvvägs :)

Efter intervjun fick jag en timme över, eller knappt rättare sagt :) Ställde in siktet på klädbutiken Zara såklart! Sprang runt där bland kläderna som om det vore 100% rea :D Haha!! När jag kom ut så hade jag faktiskt 7min kvar innan jag var tvungen att börja gå (springa) till tågstation, så jag dök in på H&M också ^^

Satt på tåget hem med ett smile och kände mig nöjdast :P


Nepp, arbetsprover var det ja!! Nämen, glömde jag säga att deadline är om 8 timmar? ^^


XOX
CC2


Kom och hjälp mig!

Hade en arbetsintervju inbokat igår eftermiddag nere i Sthlm hos ett företag som sökte industridesigner.. Men som alla tidigare år i november så kom det lite snö, och alla tåg blev försenade. Intervjun blev därmed inställd. Som tur var så gick det att boka om intervjun till idag förmiddag. MEN denna gång så var bussen från Hofors sen så jag missade tåget, igen! Kikade runt lite på perongerna och såg ett annat tåg som var påväg ner mot Sthlm. Frågade lite snällt och jag fick åka med :)

Men sagan slutar inte där! Mellan Gävle och Hofors så blev det "bara" 1 timme försenat! Men vad gör man inte för ett eventuellt jobb ^^

Funderar strongt på att sova nu ja så jag är pigg och glad inför arbetsprovet som ska göras ihelgen! 


XOX
CC2


Pärla pärlplattor

Hela dagen igår gick åt till att pärla! ^^ Denna består av 3249 pärlor och 8 timmars pärlande :) OBS! Pärlorna är i storlek "Mini", alltså ca 2 mm i diameter, den ni! Fast ikväll tar jag ledigt ifrån pärlandet och tänker istället kika på Spartacus!



XOX
CC2

Brr så kallt!

Sitter ensam här i huset inlindad i en pläd som värmer lite halvdåligt! Men samtidigt så vill man inte ta av sig den för att springa upp på övervåningen och sätta på sig mer kläder.. :) Fast snart har jag inget val, det är dags att veva ihop lite lunch, göra mej redo för att besöka Företagarhuset i Hofors, därefter bär det av in till Falun på designerträffen :) Blir nog en trevlans dag det här!

Har varit på jakt efter en snygg Parkasjacka men inte riktigt hittat nån.. Fast inatt dök den upp på min datorskärm! ^^ Nu är det bara att klicka på "Beställ" och sitta vid brevinkastet och vänta på avin :D

Men lunch var det nu ja!


XOX
CC2

Personligt rekord!

Vet med all säkerhet att jag slagit personligt rekord i antal skickade mail under en enda helg! Satt nämnligen och mejlade konstant hela lördan och söndan. Närmare bestämt 49 mail med jobbansökningar/jobbförfrågningar!! En del har svarat redan idag och de som inte svarar ringer jag till nästa vecka! Såhär innan jul verkar det inte vara så poppis att komma med "konstiga jobbfrågor" till företag ^^

Men hur som helst så fick jag en del positiva besked idag :) Nu kramar jag om tummarna extremt hårt och hoppas att jag får till nåt projekt!

Fast nu ska jag runda av förberedelserna till presentationen jag har imorgon :)
Det här börjar ju nästan bli kult! ^^


XOX
CC2


3 timmar, alltid en början...

Well jag klarade mej utan dator i 3 timmar iaf. Allt jobb och fix måste ju ske via datorn ju så det är rätt svårt att inte använda datorn på en HEL dag!! Kan passa på att erkänna att det aldrig blev 1 mil på löpbandet idag heller. Det fick duga med 6,3 km sen sa skavsåret på hälen ifrån riktigt ordentligt!

Har diskat och gjort fint i köket, förberett till sushin som ätas lite senare. Mums! Vad ska jag göra nu då ? Måste jag jobba igen? Har fasiken sittsår! :/ Men okej då jag måste väl..! Börjar med en presentation till på tisdag! :)


XOX
CC2

Ånej!

Ops, det första jag gjorde när jag vaknade var att slå på datorn :/ Jag som skulle ha en såndär skön dag utan datorn.. Hm, ska börja med att måla om naglarna, träna, duscha och sen förbereda inför sushin ikväll. Blir iaf nån timme utan daton iaf :)


XOX
CC2

Söndag = "Heldag-utan-dator-dag"!

Hela min lördag gick åt att söka jobb! Har nämare bestämt skickat iväg över 30 stycken ansökningar/förfrågningar som tog 8-9 timmar! Så nu håller jag tummarna på ett glatt besked under de kommande veckorna! :)

Imorgon ska jag försöka ha en såndär skön "heldag-utan-dator-dag" med hemgjorda sushis i mängder och självklart tillsammans med min nya favvoserie "Spartacus"! Inte nog med det så har jag lovat mig själv att gå 1 mil på löpbandet å :) Hör ju redan nu att det kommer bli awesome ^^





XOX
CC2

CC2 Design

Som industridesigner har jag en väldigt bred grund att stå på.
 
Jag designar allt som massproduceras, och inte som jag hört
många tro - industrimaskiner ;) Man skulle lika gärna kunna
kalla en industridesigner för produktdesigner eller produkt-
utvecklare. Same, same but different!

På min hemsida hittar ni en del projekt som jag tidigare utfört
i samarbete med olika företag. Klicka på bannern nedan så
kommer du direkt till min hemsida!

XOX CC2

Nattugglar

Har suttit och snickrat och byggt om hemsidan mest hela dagen idag. www.cc2design.se Vad tycks? Visst blev det lite bättre iaf ^^ Ju senare in på natten desto piggare blir jag och därmed en massa mycket gjort!! Men nu snart är det dags att ge sig..

Hoppas på lite extraknäck i helgen!! Iiiihhhh!!

Fast nu ska jag göra klart det sista och sedan hopp i säng!


XOX
CC2


iSnow

Alla tjatade om att det snöade så hemskt mycket ute igår kväll men här uppe så var det bar mark och asfalt! Men så vaknade man av plogbilen idag.. :/ Det har säkert kommit 2 dm snö bara sådär!! Det tog en stund att skotta fram bilen..

Men nu ska jag göra ordning maten, tacogratäng blir det ikväll så ska jag träna lite medans den ligger i ugnen! :)


XOX
CC2


Borta bra men hemma bäst!

Efter en tokigt roligt och trevlig vecka nere i Hoffe så är jag hemma igen uppi Norr! Dagen efter hemkomst är det alltid städa, tvätta, handla mat och laga mat som gäller.. Mellan tvättstugevändorna så försöker jag få lite jobb gjort också. :)

Nästa vecka blir det fullt upp, en hel del möten och eventuellt en resa ner till Falun skall göras! Åsså hoppas jag på en massa jobb nere på stan såklart ^^


Ner till tvätten och sedan jobba lite till!


XOX
CC2

P.s har börjat kika på en ny serie "The event", riktigt bra! :)

Sodamaster Gazelle

Fick mig en liten tidig födelsedagspresent idag, nämnligen den snuskigt snygga Sodamastern Gazelle i den självklara färgen Chili från OBH Nordica. Är sjukt glad :)









Då suktar CC  "bara" efter kaffemaskinen Dolce Gusto från Nescafé.. :) Behöver man dricka annat än vatten, läsk (mer än sällan) och kaffe? Okej då, mjölk.. nästa projekt blir att skaffa mej en ko! Men först full fokus på kaffemaskinen ^^






Imorgon fyller CC en massa år :) Jippie!!


XOX
CC2



RSS 2.0