Läkemedel i dagligvaruhandeln

Det var inte alltför länge sedan daligvaruhandeln började sälja receptfria läkemedel i butikshyllan. Superskönt att slippa springa på Apoteket när man bara behöver ett paket Alvedon.. Men det är ju 18 års gräns ^^ Så igår när jag skulle köpa en nässpay uppe i Sundsvall så bad de om legitimation.. Skrattade högt utombords men grät inombords ;) Ser jag verkligen ut att vara <18 år? Well får se det som possitivt, att de kollar när de är osäkra!!





/CC2


Full rulle

Hemma igen efter en snabbvisit uppe i Sundsvall! Direkt när vi kom fram så åkte jag hem och bytte om till danskläderna ^^ Åkte upp på Högtomta och shake-ade loss nån timme :) Blev vrålhungrig (redan innan träningen) så efter träningen blev det en Parmaskinka och Fetaostsallad! NAM! Och nu sitter man här mätt och belåten!

Är redan aptrött.. hur ska det gå att jobba natt imorgon tro?


/CC2


Fredag

Det är fredag, har precis slutat jobbet och det väntas 2 lediga dagar :) Kan det bli bättre? Jo, lite vin på det här så! ^^ Men innan det så skall räkningarna betalas å imorgon åker jag upp till Sundsvall en sväng :D

Ha en trevlans helg nu allesammans!


/CC2

What to do?

Vad ska man hitt på idag då tro? Ute blåser det rätt mycket idag igen, småtråkigt! Jobbar eftermiddag imorgon så jag behöver inte gå å sova sådär aptidigt.. Äh, det får la visa sig. Sitter just nu och väntar på att ett företag ska ringa upp mig..

/CC2


<3 Streetdance

Igår hade vi Streetdancegruppen.. apkul var det. Men tränade nog lite hårt med halsen igen.. för nu på morgon har jag hostat som jag vet inte vad :/ Imorgon är det dags igen ^^ och jag ska försöka hejda mig. Men jag vet ju redan nu hur det kommer sluta!! :)

Just nu är det mulet och grått ute men enligt SMHI så ska det spricka upp och det ska bli 18 heta grader eftermiddan. Efter kaffekoppen ska jag ut till bil nr 2 och tona lite rutor och städa den invändigt :)


Börjar se botten av koppen, dags att bege sig utåt nu! Sen blir det åka på lite ärenden!


/CC2


Icke OK!

Var så trött efter jobbet idag att jag kollade efter posten i soptunnan. Inte OK!


/CC2

FM helg

Förmiddagshelg hela helgen står det på schemat! Är på ett nytt ställe i år igen, skönt med variation :) Det börjar bli riktigt kul nu när man börjar komma in i det hela och lär sig! Skift nummer 1 var bara som en snurrig karusell men idag gick det tusen gånger bättre :)

Har inte hunnit göra så mycket ännu.. ätit lunch och Skype-at med familjen på andra sidan jorden och en i Södertälje! Perfekt att videosamtala så man får se de lite..

Nepp, undrar om man inte ska ta tag i småfixet på bilen nu så det blir klart. Sen blir det öva lite nya danssteg för imorgon är det dags för streetdance igen!


/CC2

Kroatien 2011

Som många redan vet så tog jag och MP en sista-minuten-resa ner till Kroatien i en vecka. Nu i efterhand känner jag hur välbehövlig resan var! Trots att vi hade många rastlösa minutrar därnere så tror jag att det behövdes för hjärnan att varva ner!

Här kommer lite bilder från Kroatien iaf! Vi bodde i Podgora men åkte även till Makarska och Split för att kika!


Vinet var ju löjligt billigt där :) 2 liter rödvin för cirka en tjuga ^^  Vi hade turen att hamna i lägenhetshotell så kaffebryggare, AC, kylskåp och en massa annat bra hade vi tillgång till, perfekt!




Denna utsikten fick man lov att stå ut med en hel vecka, inte så pjokigt! ^^



Perfekt avkoppling! Smörgås, juice och kaffe och därefter lite manikyr!




Summan av kardemumman så fick vi med oss en hel del roliga minnen. Utav 481 st fotografier så var det här det enda där båda två var någorlunda seriösa ^^



/CC2


Solen skiner

Vaknade vid sju av att solen bländade ögat. ;) Hoppade jämfota ner i trappen av lycka, satte på kaffet och gjorde en smörgås till. Är ledig idag och har förmiddagshelg i helgen.

Passar på att slänga upp lite bilder från Kroatien på fejjan nu innan det blir en Lugn promenad runt hammarn. Lugn med stort L så kanske man slipper skäll från både den ena och andra :)


/CC2

Sjuk, sjukare, CC

CC2 Design kommer ligga lite lågt nu under sommaren. Inga nya projekt är planerade att starta under sommaren, istället skall de pågående ros i land! Nya leverantörer måste hittas, Royaltyavtal skall diskuteras med ett företag i Lidköping, eventuell lansering av produkt i ICA- och Coopbutikerna i slutet av sommaren och en kollektion nappar med 4 motiv ska tas fram.

CC har även börjat sommarjobba på heltid nu så det är nog lagomt med jobb i företaget under sommaren. Tanken är att sommarjobba ihop ett startkapital till hösten, så det bara är att tuta och köra!

Men idag ligger all verksamhet nere då jag måste försöka bli frisk från hostan, febern och halsontet!
Vaknade upp imorse och trodde jag fått träningsvärk på sidorna av halsen. "Hur ska jag stretcha de nästa gång?", tänkte jag för mig själv. Men jag hade ingen träningsvärk.. Det var bara halsmandlarna som tog i när jag kollade åt sidan!

Efter min date med doktorn så fick jag absolut ingenting roligt att plocka ut på Apoteket, varken mot hostan, svullna halsmadlar + feber eller ögoninflammationen :/



/CC2


Kroatien

Befinner mig just nu i Makerska, Kroatien. Hittade en billig resa i torsdags och planet lyfte i lordags. :) Kan inte direkt pasta att resan gick smartfritt hela vagen inte.. Allt borjade med en parkeringsboter :/ Och nar vi skulle checka in sa hade vi overvikt.. en ratt skaplig! :) Sa vi akte tillbaks till bilen och lastade ur :D

Nu ar stormen Borak har pa besok sa man blaser nastan bort harnere :/ Hoppas pa finvader imorgon da.. idag blir det mest shopping i Makerska!


CC2

Rond 2: halsont och nästäppa

Febern gav sig efter ett 13 timmars sovpass men min onda hals verkar vara lika envis som jag.. så nu sitter jag här mitt i natten och funderar på hur jag ska lyckas söva mig själv? Blir nog en kopp honungsvatten och en titt på min "Att-göra-lista", den listan är nästan lika lång som en bok så jag bör kunna somna till den! Inte nog med att halsen är dryg så är jag aningen nästäppt. Jag har desperat sökt efter nässpray i huset och hittade till sist nånting:

Nasoferm för Barn 1-10 år mot nästäppa. Dosering: 1 sprayning i vardera näsborre vid behov 2-3 gånger daligen.

Äh, det kan ju inte bli sämre tänkte jag och puffade i 2 sprayningar. Jag resonerade såhär: Upp till 10 år - 1 sprayning, upp till 20 år - 2 sprayningar, upp till 30 år - 3 sprayningar men 30 år lät så gammalt så jag stannade vid 2 sprayningar och det fungerade alldeles utmärkt! ;)


Sätter i växeln D och testar köra igen då! Natti natt..


CC2

CC avslöjar sanningen bakom sitt långa hår!

Har på den senaste tiden fått ovanligt många frågor om mitt hår och det är samma lika frågor av de flesta så nu tänkte jag avslöja sanningen bakom CC´s hår!


Har du hårförlängning?
Nej!

Äter du några tabletter eller speciellt vitaminer för att få det så långt och fint?
Nej. Vitaminer och annat gött kommer från natuliga produkter som frukt och grönt!

Hur sköter du om ditt hår?
Om mitt hår skulle vara mitt barn så skulle jag förlorat vårdnaden för länge sen! Varför? Jo, för att: 

1.
Jag färgar håret enbart för att slita på det så det förlorar sin natuliga glans. Detta för att jag överhuvudtaget ska kunna ha hästsvans utan att den åker ur..

2. Jag borstar inte håret :) Ska jag vara helt ärlig så fattade jag aldrig vitsen med att borsta håret när jag var liten.. för jag hade aldrig några knutar eller dylikt. Men nu när jag blitt stor så borstas det exempelvis när jag ska träffa tomten eller lagomt till midsommar. Skämt å sido, men jag borstar sällan håret!

Plattar du håret?
Nja, inte så ofta nå mer.. 3-4 gånger i månaden kanske. Men däremot använder jag plttången ibland till att få upp volym eller lockar håret!

Hur länge har du sparat?
Från att håret knappt nådde axlarna till längden jag har nu så har det gått 4 år.


Men snart försvinner 10 cm på längden! Känner mig smått less av att fastna i ALLT!!!
~ Skruvade på locket till mascaran - ett par hårstrån kläms fast!
~ Sätter mig i bilen - håret kläms fast i bildörren.
~ Köper en Arne-macka - håret fastnar i klistret baki etiketten.
~ Ligger och sover - partnern ligger på håret.
~ Knäpper igen jackan - håret sitter fast i dragkedjan.


Så nu vet ni allt om mitt hår varje fall! Ha en fortsatt bra dag! :)

/CC2

Lyxig start på dagen!

Med två stycken små räkmackor i magen är jag mätt och belåten! Dags att läsa lite tidningar och bloggar med en stor kopp varm te!








Cecilia To|CC2 Design 2011-05-05

Givande möten i Gävle

Ny dag, nya möjligheter! Men då jag inte känner mig piggast i världen så tänkte jag inte göra så mycket mer än att gå på ett möte idag och planera den kommande veckan! 

Igår yckades klämma in 3 möten igår på eftermiddagen inne i Gävle. Samtliga möten var väldigt givande. Nu äntligen börjar det hända något på riktigt.. dock allt på en och samma gång :/ Men jag ska inte klaga för det kan man göra på ålderdomshemmet!



Cecilia To|CC2 Design 2011-05-05

It´s all about CC2 Design...

Från och med nu så kommer ceciliato.blogg.se att handla mer om mitt företag CC2 Design och mitt företagande än mitt privata liv a.k.a "flum". Känner att det nu börjar hända såpass mycket så att det är bloggbart!

Igår gick jag och la mej med halsont och feber.. så tänkte jag vara taktisk och ta en liten sovmorgon och vila lite extra idag så jag ställde klockan på nio. Men jag kunde inte sova så länge utan slog upp ögat kl. 07:30. Så var det med det!

Idag har jag ett möte inbokat med lokaltidningen där vi ska diskutera lite kring om att jag eventuellt ska börja blogga hos de. Jag vet egentligen inte så mycket mer om idén så jag för la återkomma ikväll! ^^



Cecilia To|CC2 Design 2011-05-04


Lyxar till frukosten!

En bra start på dagen kräver en ordentlig frukost! Imorse blev det en riktigt lyxig en med tomat, gurka, paprika, kallrökt lax och lite gegga till :) NAM så gött det var! (småkass bild tagen med en helkass mobil)



Efter morgonkaffet så har jag fått en massa saker gjorda faktiskt! Är helnöjd med förmiddan, nu blir det laga lite lunch och därefter åka ut på jobb!


Ha en fortsatt bra dag!

XOX
CC2 Design


Sista april

Det har varit fullt upp sedan sist jag uppdaterade bloggen så jag har inte hunnit bloggat nåt.

Har bland annat skjutsat ner Syster + familj ner till arlanda, träffat Sötungen Oscar i Södertälje m.m. Jag hade lovat mej själv om köpstopp av skor MEN då dök de där perfekta skorna upp och jag var bara tvungen att köpa de till min fina samling av klackisar! :) Bild kommer upp då jag får en minut över!

På sista april firades det inget speciellt utan jobbade jag i Baren och det var sjukt skoj! träffade en massa skojjigt (och mindre skojjigt) folk :) 

Det har varit helg och jag har varit utan internet = inte kunnat jobbat nånting på företaget så nu ska det tas igen! Ett tight schema görs ikväll och imorgon och på tisdag tänkte jag ta igen 5 dagars jobb! Intressant värre!


Vet du något företag som behöver hjälp med produktutveckligen? Be de ta en titt på CC2design.se!

Ha en fortsatt trevlig dag!

XOX
CC2

RSS 2.0