Gott nytt 2011!

GOTT NYTT ÅR!! :) Idag är det sista (förhoppningsvis) dagen på otursåret! Det ska firas med en fin 3-rätters middag:

Förrätt: Räkcocktail
Varmrätt: Oxfilé på planka
Efterrätt: ? ? ?








Men nu är det mer än dags att göra sig redo för att trängas på Systemet ^^


XOX
CC2

Lägga nytt tak? Här hittar du billig takplåt & plåtdetaljer!

Har du planer på att lägga nytt tak? Nu öppnar Bröderna Norling i Hofors E-handel - Plåtgrossisten erbjuder både privatpersoner och företag möjligheten att handla i lugn och ro på nätet till ett förmånligt pris samt få varorna hemlevererade.







XOX
CC2

Så skönt att vara hemma igen!

Såååå skönt att vara hemma igen efter att varit bortrest i nästan 3 veckor! Imorgon blir det den där stora fixardagen - tvätta, städa och allmänt grejja i hemmet. På torsdag ska jag jobba!! Jippie! Får se om jag får jobba på fredag också eller om det blir utgång och fira nyår.. det känns lite som att det kvittar! Blir roligt hur som helst :P

Nu ska jag skriva en "liten" Att-göra-lista. Sen blir det ett varmt bad och ligga i nybäddad säng och somna till film! Fyy, så skönt! Inte nog med det så råkade det bli Oxfilé, potatisgratäng och rödvinssås till middag. Å imorgon blir det hummer ^^

Glöm inte att kika in på min hemsida (www.cc2design.se), där kan ni läsa om vilka tjänster jag erbjuder inom Industridesign!

XOX
CC2

Ny klänning eller inte?

I tidigare inlägg nämnde jag om att man självklart ska fira det nya året med en ny klänning.. Jag sov på saken, velade fram och tillbaks, men till sist kom jag fram till att inte beställa den dära fina klänningen. :/ Istället så beställde jag 3 stycken andra :D Japp, du läste rätt! 3 stycken nya partyklänningar :)

Nu äntligen har mina jackor anlänt på Sundsvalls postterminal! Om vädret är OK så åker jag hem på måndag och plockar ut de! Perfekt till det kalla vädret!

Men nu ska jag ta och sova lite och ladda inför paketöppningarna och tomten!


XOX
CC2


Kom och köp! :)


PASSA PÅ! Just nu har jag en del auktioner ute på Tradera, bland annat helt nya och oanvända kläder från Asos!
Ta en titt !





XOX
CC2


Nyårsklänning

Ett Nytt år ska ju självklart firas i en ny klänning!

Hittade på denna gobiten på nätet! Blev totally såld när jag såg baksidan :)





Funderar på om jag ska beställa eller inte?! Får nog ta och sova på saken! ^^



XOXO
CC2


Tomten är virrig!

I år har Tomten tagit helt fel på önskelistorna! Jag har fått mig en förkylning lagomt till jul :/ Det fanns då inte med på min önskelista! Småirriterad i halsen [CHECK], tog tempen nyss, feber [CHECK]! Har nyss tvingat i mig lite mat och skulle mest av allt ligga i en varm säng med en massa honungste och se på en halvdålig film!

Måste sms:a tomten så han hinner ändra min önskelista till rätta!

Cicci´s önskelista:
Utlandsresa
Förkylning
Designjobb i mängder
Kontorsstol RH Ambio 220 svart
Nescafé Dolce Gusto
Vinterskor
m.m.


XOX
CC2



Nyårslöfte

Jag brukar inte ha något nyårslöfte sådär men i år har jag ett! Jag ska INTE låna hem något barn i 2 nätter med 26 mils avstånd! Det kommer bli lätt att hålla :)

Har suttit med inredningsprojektet åt Miun hela dagen idag och har precis skickat in det! Skönt! Ska vila ögat från datorn i nån minut och skissa på lite inredningsprodukter som jag ska "testproducera" imorgon :)


XOX
CC2


Var är min fina jacka?

Less jag blir då :/ Beställde jacka för 3 veckor sedan och paketet har fortfarande inte kommit fram :( Trodde att Avin skulle ligga på dörrmattan i hallen igår men icke sa nicke! Å imorgon åker jag ju ner till Hoffe igen, orkar inte ens hoppas på att den kommer imorgon. Mejlade de igår och frågade varför det tog sån lång tid.. fick Kollinumret och såg att de inte skickade iväg det förns en vecka efter beställning!! URK!

Nu har lillmonstret tagit en tupplur så jag ska väl passa på å rulla köttbullar nu ja!


XOXO
CC2

Ångerrätt?

Ojoj, vad har jag nu gett mig in på? Tänkte att det skulle vara mysigt och ta med systerdottern hem till Sundsvall på en kort vistelse och hitta på skojjigheter. MEN efter 3 timmar säger Milly gråtandes: "Cicci!! Jag vill hem till Mamma, NU! Jag vill inte sova här :(". Jahapp tänkte jag? Vad gör jag nu då? Inte kan jag sätta mig i bilen och åka tillbaks med henne.. det finns ju inte ens på kartan att jag skulle göra det.

Efter mycket om och men så lyckades jag övertala henne att stanna om vi åkte och köpte pärlor och pärlade på kvällen :) Jag tror med 85% säkerhet att läget är under kontroll. ^^

Nu ska jag joina den snarknade ungen så jag orkar med morgondagen!


XOX
CC2

Mysig julmarknad

Idag åkte jag och MP ut till Högbo julmarknad. Det var rätt många knallar där och hemskt mysigt! Synd bara att det var så extremt kallt :/

På onsdag snor jag med mig skitungen Milly på en citysemester - till Sundsvall :) Bjussar henne på 2 nätter i del av dubbelsäng och frukost på sängen. Okej då.. lunch, mellis, middag och kvällsvälling ingår också! ^^ Det kommer att bli riktigt mys!! (hoppas jag) Jag hoppas också på att mina jackor kommit på posten nu!!

Men nu blir det biopopcorn, polkagriste och en film!


XOX
CC2

Spännande

Väntar ivrigt på mitt paket som borde dyka upp vilken dag som helst, och svar från företaget jag var på arbetsintervju hos för nån vecka sedan :) Hoppas att jag får svar nu i veckan!!


XOX
CC2


Bakis!? Har jag missat något?

Är totally slut efter denna fullspäckade veckan! Vaknade av ringklockan imorse och kände mig bakis. Men jag hade då inte varit ut dagen innan - vad jag kunde minnas! Sen slog det mig! Jag var bara ohyggligt trött!!

MP kom upp och hälsade på så det har blivit en del åkande ut till Birsta ^^ Sen har jag haft en del möten, förberedelser inför julmarkanden och bartenderjobb! Dagtidsjobb och nattjobb på samma helg fungerar, fast mindre bra! Har inte fått tillräckligt med sömn nån enda dag nu så jag deckade på soffan efter middagen idag. Hann knappt ta ut gaffeln ur munnen.. det såg lite grann ut som när småbarn somnar vid matbordet! :)

Men imorgon får jag då minsann lite sovmorgon innan jag ska på kontoret och jobba :D


XOX
CC2



RSS 2.0